притисни ентер »

Топ вести

Технологија

Кој е новиот телефон на преклоп од Samsung, создаден да го максимизира вашиот креактивен и продуктивен израз?
Кој е новиот телефон на преклоп од Samsung, создаден да го максимизира вашиот креактивен и продуктивен израз?

Кој е новиот телефон на преклоп од Samsung, создаден да го максимизира вашиот креактивен и продуктивен израз?

35
Една од најубавите актерки ја виде својата AI верзија, нејзината реакција е вирална

Една од најубавите актерки ја виде својата AI верзија, нејзината реакција е вирална

7
Мозочниот чип на “Neuralink” наскоро ќе биде имплантиран кај пациентот број 2

Мозочниот чип на “Neuralink” наскоро ќе биде имплантиран кај пациентот број 2

6
Јапонија конечно ја доби војната која ја води со децении

Јапонија конечно ја доби војната која ја води со децении

2
ФОТО | Дали е можен вонземски живот на оваа планета? Научниците открија услови слични на оние на Земјата

ФОТО | Дали е можен вонземски живот на оваа планета? Научниците открија услови слични на оние на Земјата

9
Apple самоуверен: Подготвува 90 милиони примероци од iPhone 16 само за оваа година

Apple самоуверен: Подготвува 90 милиони примероци од iPhone 16 само за оваа година

3
ЛАНСИРАНА РАКЕТАТА ARIANE 6: Европа се обидува да ја разниша доминацијата на SpaceX на Илон Маск

ЛАНСИРАНА РАКЕТАТА ARIANE 6: Европа се обидува да ја разниша доминацијата на SpaceX на Илон Маск

19
Американски стартап произведе путер само од воздух и вода

Американски стартап произведе путер само од воздух и вода

2
Легендарната игра пристигна на Netflix

Легендарната игра пристигна на Netflix

2
Преку Ways2Help платени сметки вредни над осум милиони денари за помош на социјално загрозени лица

Преку Ways2Help платени сметки вредни над осум милиони денари за помош на социјално загрозени лица

3