притисни ентер »

Топ вести

Свет

Апсења поради крвавата венчавка во Ирак
Апсења поради крвавата венчавка во Ирак

Апсења поради крвавата венчавка во Ирак

69
Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

45
Германија го повикува Азербејџан да им дозволи на набљудувачите да влезат во Нагорно Карабах

Германија го повикува Азербејџан да им дозволи на набљудувачите да влезат во Нагорно Карабах

133
Северна Кореја одлучи да го протера американскиот војник Травис Кинг

Северна Кореја одлучи да го протера американскиот војник Травис Кинг

9
„Европа да се спреми: ДРОГА 50 ПАТИ ПОСИЛНА ОД ХЕРОИН со нагло зголемување, десетици илјади Американци веќе умираат“

„Европа да се спреми: ДРОГА 50 ПАТИ ПОСИЛНА ОД ХЕРОИН со нагло зголемување, десетици илјади Американци веќе умираат“

33
Голема рација во Германија: полицијата упадна во становите на екстремните десничари

Голема рација во Германија: полицијата упадна во становите на екстремните десничари

12
Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

10
Захарова: САД и Велика Британија помогнаа во нападот на украинските сили на Севастопол

Захарова: САД и Велика Британија помогнаа во нападот на украинските сили на Севастопол

9
Кучето на Бајден искаса уште еден агент на тајната служба

Кучето на Бајден искаса уште еден агент на тајната служба

14
Ужас во Италија: Девет мажи силувале девојчиња на 10 и 12 годишна возраст и пренесувале во живо

Ужас во Италија: Девет мажи силувале девојчиња на 10 и 12 годишна возраст и пренесувале во живо

13