притисни ентер »

Топ вести

Свет

Словенија продолжува да ја користи вакцината на АстраЗенека без ограничувања на возрасните групи
Словенија продолжува да ја користи вакцината на АстраЗенека без ограничувања на возрасните групи

Словенија продолжува да ја користи вакцината на АстраЗенека без ограничувања на возрасните групи

28
Тедрос: Ако се почитуваат мерките, Ковид-19 може да се стави под контрола за неколку месеци

Тедрос: Ако се почитуваат мерките, Ковид-19 може да се стави под контрола за неколку месеци

33
Грција и уште 11 членки на еу се договорија за „ковид пасошите“ кои треба да го спасат европскиот туризам

Грција и уште 11 членки на еу се договорија за „ковид пасошите“ кои треба да го спасат европскиот туризам

33
Европол: Албанија е главниот извор на трговијата со канабис во ЕУ

Европол: Албанија е главниот извор на трговијата со канабис во ЕУ

28