притисни ентер »

Топ вести

Тенис

Федерер: Знам дека се приближува времето кога ќе ја завршам кариерата и мислам дека ќе ми недостига многу
Федерер: Знам дека се приближува времето кога ќе ја завршам кариерата и мислам дека ќе ми недостига многу

Федерер: Знам дека се приближува времето кога ќе ја завршам кариерата и мислам дека ќе ми недостига многу

30
Кај Федерер ги истакнуваат само квалитетите, а кај Новак само маните

Кај Федерер ги истакнуваат само квалитетите, а кај Новак само маните

30
Кирјос жестоко му одговори на Тим и не заборави уште двајца: Овие тројца се елитата во нашиот спорт

Кирјос жестоко му одговори на Тим и не заборави уште двајца: Овие тројца се елитата во нашиот спорт

3
Надал ќе игра во Мадрид, не и на САД Опен

Надал ќе игра во Мадрид, не и на САД Опен

45
И додека Ѓоковиќ го распнуваат, Федерер лансираше линија на патики

И додека Ѓоковиќ го распнуваат, Федерер лансираше линија на патики

3
Воведен е привремен систем на бодување за АТП-листата

Воведен е привремен систем на бодување за АТП-листата

20
Ѓоковиќ го прекрши молкот: Треба ли некое големо име да падне?

Ѓоковиќ го прекрши молкот: Треба ли некое големо име да падне?

1
Лина Ѓорческа реди победи во Белград

Лина Ѓорческа реди победи во Белград

11
Тим застана во одбрана на Ѓоковиќ: Тој не прекрши ниту еден закон, нападите се…

Тим застана во одбрана на Ѓоковиќ: Тој не прекрши ниту еден закон, нападите се…

12