притисни ентер »

Извори

Паника.бе

Наде Талевска Спасовска со „Оваа љубов“ на Макфест 2020
Наде Талевска Спасовска со „Оваа љубов“ на Макфест 2020

Наде Талевска Спасовска со „Оваа љубов“ на Макфест 2020

Познатата македонска поп и оперска пејачка, Наде Талевска - Спасовска, на овогодинешниот Макфест се претстави со прекрасната балада „Оваа љубов“. Аранжманот, текстот и музиката му припаднаа на Бобан Василевски, а извонредните вокални способности на Наде дојдоа до израз и не оставија никого рамнодушен. Баладата можете да ја слушнете на јутјуб каналот

Надарени девојки Nº96 (63 фотки)

Надарени девојки Nº96 (63 фотки)

Девојки кои ги привлекуваат мажите со своите атрактивни и примамливи атрибути. Уживајте во избраните фотки на овие секси девојки :)