притисни ентер »

Извори

Hybrid

ЖАРКО ИВАНОВ продуцент, автор на анимиран филм, научен истражувач, директор на „Флипбук Филм Фестивал“ –  ЖИВЕЕМЕ ВО КУЛТУРА ВО КОЈА СМЕ ЗБУНЕТИ ШТО Е ВИСТИНА
ЖАРКО ИВАНОВ продуцент, автор на анимиран филм, научен истражувач, директор на „Флипбук Филм Фестивал“ –  ЖИВЕЕМЕ ВО КУЛТУРА ВО КОЈА СМЕ ЗБУНЕТИ ШТО Е ВИСТИНА

ЖАРКО ИВАНОВ продуцент, автор на анимиран филм, научен истражувач, директор на „Флипбук Филм Фестивал“ – ЖИВЕЕМЕ ВО КУЛТУРА ВО КОЈА СМЕ ЗБУНЕТИ ШТО Е ВИСТИНА

Пишува: Ана Јовковска AJ : Ако во животот го правиме она што мислиме дека треба да го правиме, нема да чувствуваме здодевност. Деновиве, со голема љубов и посветеност го организирате фестивалот на европски авторски анимиран филм „Флипбук филм-фестивал“ заедно со неколку македонски автори Крсте Господиновски, Иван Ивановски и Владимир Лукаш. Што ќе