По Демир Капија Смоквица ќе се вози од следната недела

По Демир-Капија Смоквица ќе се вози од следната недела

SkopjeID | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

По Демир Капија Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини

По Демир-Капија Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

Либертас | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

Од Табановце до Гевгелија автопат и пет патарини

Од Табановце до Гевгелија- автопат и пет патарини

МТВ 1 | пред 6 дена

Автопатот Демир Капија- Смоквица ќе биде пуштен во употреба до крајот на овој месец. Возењето по него ќе се наплаќа на две електронски патарини. Едната кај Демир Капија, другата кај Гевгелија, најавија...

Наместо досегашните 3 од Скопе до Гевгелија ќе има вкупно 5 патарини

Наместо досегашните 3, од Скопе до Гевгелија ќе има вкупно 5 патарини

Сител | пред 6 дена

Embedded video for Наместо досегашните 3, од Скопе до Гевгелија ќе има вкупно 5 патарини Две нови патари ќе плаќаат граѓаните кои ќе возат по новиот автопат Демир Капија Смоквица. Делницата, со должина...

По Демир Капија  Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини

По Демир Капија – Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

Нова Македонија | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

Две патарини на делница од 28 километри

Две патарини на делница од 28 километри

Фактор | пред 6 дена

На новиот автопат од Демир Капија до Смоквица, кој што треба да биде пуштен во употреба до крајот на месецот, ќе има две патарини. На стариот пат во овој дел досега немаше ниту еден наплатен пункт. Тоа...

По автопатот Демир Капија Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини

По автопатот Демир Капија-Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

МКД | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија - Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

По Демир Капија Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини

По Демир-Капија Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

A1on | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

По Демир Капија  Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини а предвидени се 5

По Демир Капија - Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини, а предвидени се 5

Скопје Инфо | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина,...

Од Скопје до Гевгелија ќе плаќаме пет патарини

Од Скопје до Гевгелија ќе плаќаме пет патарини

KARIERA.mk | пред 6 дена

Наместо три како што беше првично планирано, на новиот автопат од Демир Капија до Смоквица којшто треба да биде пуштен во употреба до крајот на месецот, ќе има две патарини. На стариот пат во овој дел...

По Демир Капија Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини

По Демир-Капија Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

Денар | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

Од следната недела по 6 години изградба во употреба автопатот Демир Капија  Смоквица

Од следната недела, по 6 години изградба во употреба автопатот Демир Капија – Смоквица

Вечер Прес | пред 6 дена

На почетокот на следната недела во употреба ќе биде пуштена автопатската делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина, ова го најави...

За почеток нема да има патарини на Демир Капија Смоквица

За почеток нема да има патарини на Демир Капија-Смоквица

+Инфо | пред 6 дена

Планирано е да се изградат две наплатни станици на автопатот кај Гевгелија и кај Демир Капија, за што се потребни околу осум месеци. На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба...

По новиот автопат до Грција се поставуваат две електронски патарини

По новиот автопат до Грција се поставуваат две електронски патарини

Канал 5 | пред 6 дена

Една кај Гевгелија, друга кај Демир Капија, изјави директорот за државни патишта Зоран Китанов. Современите електронски патарини се во фаза на изработка, па така додека трае нивната изградба, граѓаните...

По Демир Капија Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини

По Демир Капија- Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

Курир | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

Од Скопје до Гевгелија ќе има 5 патарини

Од Скопје до Гевгелија ќе има 5 патарини

Прес 24 | пред 6 дена

Наместо три како што беше првично планирано, на новиот автопат од Демир Капија до Смоквица којшто треба да биде пуштен во употреба до крајот на месецот, ќе има две патарини. На стариот пат во овој дел...

По Демир Капија Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини

По Демир-Капија Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

Независен | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија - Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

Од Скопје до Гевгелија ќе плаќаме пет патарини

Од Скопје до Гевгелија ќе плаќаме пет патарини

Локално | пред 6 дена

Наместо три како што беше првично планирано, на новиот автопат од Демир Капија до Смоквица којшто треба да биде пуштен во употреба до крајот на месецот, ќе има две патарини. На стариот пат во овој дел...

Од Скопје до Гевгелија ќе плаќаме пет патарини

Од Скопје до Гевгелија ќе плаќаме пет патарини

Алсат-М | пред 6 дена

Наместо три како што беше првично планирано, на новиот автопат од Демир Капија до Смоквица којшто треба да биде пуштен во употреба до крајот на месецот, ќе има две патарини. На стариот пат во овој дел...

Наместо досегашните 3 од Скопе до Гевгелија ќе има вкупно 5 патарини

Наместо досегашните 3, од Скопе до Гевгелија ќе има вкупно 5 патарини

Орбис | пред 6 дена

Две нови патари ќе плаќаат граѓаните кои ќе возат по новиот автопат Демир Капија Смоквица. Делницата, со должина од 28 километри,  ќе биде пуштена во употреба  крајот на овај месец,  а  изградбата на модерните...

Од Скопје до Гевгелија ќе се плаќаат пет патарини

Од Скопје до Гевгелија ќе се плаќаат пет патарини

Република | пред 6 дена

Наместо три како што беше првично планирано, на новиот автопат од Демир Капија до Смоквица којшто треба да биде пуштен во употреба до крајот на месецот, ќе има две патарини. На стариот пат во овој дел...

По Демир Капија Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини

По Демир-Капија Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

Сител | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија - Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

По Демир Капија Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини

По Демир-Капија Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

МИА | пред 6 дена

Скопје, 16 април 2018 (МИА) -  На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија - Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично...

По делницата Демир Капија Смоквица ќе се вози од мај

По делницата Демир Капија-Смоквица ќе се вози од мај

+Инфо | пред 6 дена

Претходно беше соопштено дека овој дел од автопатот ќе биде пуштен во употреба на крајот на март. На крајот на април официјалното ќе биде пуштена во употреба на автопатската делница Демир Капија-Смоквица,...

Две патарини на делница од 28 километри

Две патарини на делница од 28 километри

Пост | пред 6 дена

На новиот автопат од Демир Капија до Смоквица, кој што треба да биде пуштен во употреба до крајот на месецот, ќе има две патарини. На стариот пат во овој дел досега немаше ниту еден наплатен пункт. Тоа...

По Демир Капија  Смоквица ќе се вози од следната недела за почеток без патарини

По Демир Капија – Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

Скопје24 | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

НОВИ ТРОШОЦИ Од Скопје до Гевгелија нови две патарини или вкупно пет

НОВИ ТРОШОЦИ: Од Скопје до Гевгелија нови две патарини, или вкупно пет!

Infomax | пред 6 дена

Наместо три како што беше првично планирано, на новиот автопат од Демир Капија до Смоквица којшто треба да биде пуштен во употреба до крајот на месецот, ќе има две патарини. На стариот пат во овој дел...

КОНЕЧНО ЌЕ СЕ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА Од следната недела ќе се вози по новиот автопат Демир Капија  Смоквица

КОНЕЧНО ЌЕ СЕ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА: Од следната недела ќе се вози по новиот автопат Демир Капија – Смоквица

Infomax | пред 6 дена

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина....

Автопатот Демир Капија Смоквица наместо три ќе има две патарини ќе биден пуштен до крајот на месецот

Автопатот Демир Капија-Смоквица наместо три ќе има две патарини, ќе биден пуштен до крајот на месецот

еМАГАЗИН | пред 6 дена

Новиот автопат од Демир Капија до Смоквица ќе биде пуштен до крајот на месецот. На него наместо три, како што беше предвидено, ќе има две патарини. Едната кај Гевгелија, другата кај Демир Капија. Како...

РЕПОРТАЖА Последниот крик на технологијата применет на автопатот Демир Капија  Смоквица

РЕПОРТАЖА: Последниот крик на технологијата применет на автопатот Демир Капија – Смоквица

Build | пред 7 дена

Македонија за прв пат во својата историја добива автопат во согласност со најстрогите европски стандарди. И на обичниот лаик нема да му побегне од пред очи врвната технолошка опрема вградена на автопатот...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност