СДСМ ВМРО ДПМНЕ сакаше да го бетонира локалитетот Скупи

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ сакаше да го бетонира локалитетот Скупи

Актуелно24 | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ преку криминалното и неодговорно владеење, не само што не го заштитуваше културното и историско наследство, туку заради остварување на криминални интереси истото намерно го загрозуваше и уништуваше,...

СДСМ Ќе се спречат сите обиди на загрозување на културното и историско наследство

СДСМ: Ќе се спречат сите обиди на загрозување на културното и историско наследство

Канал 5 | пред 9 месеци

Еден од најочигледните докази за тоа, како што рече, е археолошкиот локалитет Скупи. - Преку сомнителен тендер со набилдани цени за таканаречена обнова на локалитетот, ВМРО-ДПМНЕ противправно сакаше да...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ сакаше да го бетонира локалитетот Скупи

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ сакаше да го бетонира локалитетот Скупи

A1on | пред 9 месеци

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Валентина Божиновска од ВМРО-ДПМНЕ. „ВМРО-ДПМНЕ преку криминалното и неодговорно владеење, не само што не го заштитуваше културното и историско...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ сакаше да го бетонира локалитетот Скупи

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ сакаше да го бетонира локалитетот Скупи

Макфакс | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ преку криминалното и неодговорно владеење, не само што не го заштитуваше културното и историско наследство, туку заради остварување на криминални интереси истото намерно го загрозуваше и уништуваше,...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ сакаше да го бетонира Скупи

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ сакаше да го бетонира Скупи

Фокус | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ преку криминалното и неодговорно владеење, не само што не го заштитуваше културното и историско наследство, туку заради остварување на криминални интереси истото намерно го загрозуваше и уништуваше,...

ВМРО ДПМНЕ Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

ВМРО-ДПМНЕ: Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

A1on | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека министерот за култутра Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирање на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцениле маката на илјадници работници кои...

ВМРО ДПМНЕ Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

ВМРО-ДПМНЕ: Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

ТВ Нова | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека министерот за култура Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирање на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцениле маката на илјадници работници кои...

ВМРО ДПМНЕ Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

ВМРО-ДПМНЕ: Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

Курир | пред 9 месеци

– Со ребалансот на буџетот предвиден за изградба на Античкиот театар Скупи, сите средства кои беа наменети за проектот се укинати некаде над 80 отсто. Ова потврдува дека на СДС воопшто не им е гајле што...

ВМРО ДПМНЕ Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

ВМРО-ДПМНЕ: Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

Денешен | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека министерот за култутра Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирање на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцениле маката на илјадници работници кои...

Божиновска Не го стопирајте проектот за Антички театар Скупи

Божиновска: Не го стопирајте проектот за Антички театар Скупи

Макфакс | пред 9 месеци

Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, за жал ја потцени и навреди маката на илјадници работници и тоа археолошки работници кои неколку...

ВМРО ДПМНЕ Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

ВМРО-ДПМНЕ: Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

Вистина | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека министерот за култутра Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирање на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцениле маката на илјадници работници кои...

ВМРО ДПМНЕ Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

ВМРО-ДПМНЕ: Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

Прес 24 | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека министерот за култутра Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирање на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцениле маката на илјадници работници кои...

Божиновска: СДСМ со стопирањето на проектите во археолошките истражувања нанесува непроценлива штета

Нетпрес | пред 9 месеци

Министерот за култура Роберт Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, за жал, ја потценија и навредија маката на илјадници работници и тоа...

ВМРО ДПМНЕ сакале да го бетонираат археолошкиот локалитет Скупи

ВМРО ДПМНЕ сакале да го бетонираат археолошкиот локалитет Скупи

Ако | пред 9 месеци

,,ВМРО-ДПМНЕ преку криминалното и неодговорно владеење, не само што не го заштитуваше културното и историско наследство, туку заради остварување на криминални интереси истото намерно го загрозуваше и уништуваше....

Божиновска Алаѓозовски и СДСМ со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцени и навреди маката на илјадници археолошки работници

Божиновска: Алаѓозовски и СДСМ со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, ја потцени и навреди маката на илјадници археолошки работници

Курир | пред 9 месеци

Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Валентина Божиновска. Со ребалансот на буџетот предвиден за изградба на Античкиот театар Скупи, сите средства кои беа  наменети за проектот...

Божиновска Алаѓозовски и СДСМ со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцени и навреди маката на илјадници археолошки работници

Божиновска: Алаѓозовски и СДСМ со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, ја потцени и навреди маката на илјадници археолошки работници

Денешен | пред 9 месеци

Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, за жал ја потцени и навреди маката на илјадници работници и тоа археолошки работници кои неколку...

Божиновска Алаѓозовски и СДСМ со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцени и навреди маката на илјадници археолошки работници

Божиновска: Алаѓозовски и СДСМ со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, ја потцени и навреди маката на илјадници археолошки работници

Прес 24 | пред 9 месеци

Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Валентина Божиновска. Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, за жал ја...

Божиновска Алаѓозовски и СДСМ со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцени и навреди маката на илјадници археолошки работници

Божиновска: Алаѓозовски и СДСМ со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, ја потцени и навреди маката на илјадници археолошки работници

Вистина | пред 9 месеци

Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, за жал ја потцени и навреди маката на илјадници работници и тоа археолошки работници кои неколку...

Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ

Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ

Пулс 24 | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека министерот за култутра Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирање на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцениле маката на илјадници работници кои...

Политички игри со античкиот театар Стопирањето на реконструкцијата ќе предизвика огромни штети

Политички игри со античкиот театар- Стопирањето на реконструкцијата ќе предизвика огромни штети

Курир | пред 9 месеци

Работата на реконструкцијата и конзервацијата на театарот во Скупи повторно е среде политичка битка. Алаѓозовски најави дека ќе направи темелна ревизија на проектот. Досега во Скупи целосно е завршено...

Алаѓозовски и СДС со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи

Алаѓозовски и СДС со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи

Пулс 24 | пред 9 месеци

Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, за жал ја потцени и навреди маката на илјадници работници и тоа археолошки работници кои неколку...

ВМРО ДПМНЕ Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

ВМРО-ДПМНЕ: Кратењето на буџетот ја отсликува негрижата на СДСМ за културното наследство

Слободна Македонија | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека министерот за култутра Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирање на изградбата на проектот Антички театар Скупи ја потцениле маката на илјадници работници кои...

Божиновска до СДСМ Ќе бидете запаметени како варвари во културата

Божиновска до СДСМ:Ќе бидете запаметени како варвари во културата

Ако | пред 9 месеци

Алаѓозовски и Социјалдемократскиот сојуз со стопирањето на изградбата на проектот Антички театар Скупи, за жал ја потценија и навредија маката на илјадници работници и тоа археолошки работници кои неколку...

Политички игри со античкиот театар  Стопирањето на реконструкцијата ќе предизвика огромни штети

Политички игри со античкиот театар – Стопирањето на реконструкцијата ќе предизвика огромни штети

Република | пред 9 месеци

Античкиот театар во Скупи е најголемиот театар во Република Македонија и по финалната реконструкција би бил единствен објект од ваков вид не само во земјава туку и пошироко Работата на реконструкцијата...

ВМРО ДПМНЕ сака да се гради новиот антички театар во Скупи

ВМРО-ДПМНЕ сака да се гради новиот антички театар во Скупи

Макфакс | пред 9 месеци

Со ребалансот на буџетот се спречува изградбата на античкиот театар во Скупи, а овој проект кој е важен за граѓаните го блокираат министерот за култура Роберт Алаѓозовски и СДСМ, обвини на прес конференција...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ сакаше да го уништи Скупи

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ сакаше да го уништи Скупи

Канал 5 | пред 9 месеци

Во реакцијата се посочува дека се одобрени средства за да се доврши конзервацијата на Скупи и оти таа е завршена. - Нема да се дозволи остварување на криминални интереси и продолжување во следни фази на...

Атанасов Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните античкиот театар кај Скупи

Атанасов: Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните, античкиот театар кај Скупи

Прес 24 | пред 9 месеци

Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните, античкиот театар кај Скупи. Во ребалансот на буџетот предвиден за изградба на античкиот театар Скупи, средствата наменети за...

СДСМ најави одговорност за намерното уништување на културното наследство

СДСМ најави одговорност за намерното уништување на културното наследство

Локално | пред 9 месеци

СДСМ го обвини денес ВМРО-ДПМНЕ дека заради криминални тендери, сакала да го уништи Скупи, при што најави дека ќе има одговорност за секое намерно уништување на културното наследство. „Додека ВМРО-ДПМНЕ...

ВМРО ДПМНЕ Стопирање и блокирање на проекти од значење за граѓаните не се од корист никому

ВМРО-ДПМНЕ: Стопирање и блокирање на проекти од значење за граѓаните, не се од корист никому

A1on | пред 9 месеци

„Вистинското лице на СДС се виде откако дојдоа на власт. Докажаа дека не се реформска туку антиреформска влада. Министерот за култура и СДС со ребалансот на буџетот го блокираа и стопираа еден од најважните...

СДСМ најави одговорност за намерното уништување на културното наследство

СДСМ најави одговорност за намерното уништување на културното наследство

Макфакс | пред 9 месеци

СДСМ го обвини денес ВМРО-ДПМНЕ дека заради криминални тендери, сакала да го уништи Скупи, при што најави дека ќе има одговорност за секое намерно уништување на културното наследство. „Додека ВМРО-ДПМНЕ...

СДСМ Заради криминални тендери ВМРО ДПМНЕ сакаше да го уништи Скупи

СДСМ: Заради криминални тендери, ВМРО-ДПМНЕ сакаше да го уништи Скупи

A1on | пред 9 месеци

СДСМ со писмено соопштение реагираше на прес-конференцијата на Владимир Атанасов од ВМРО-ДПМНЕ. „Додека ВМРО-ДПМНЕ новокомпонираните барокни градби ги подметнуваше како културно наследство, вистинското...

СДСМ Ќе ги заштитиме спомениците кои ВМРО ДПМНЕ ги уништи

СДСМ: Ќе ги заштитиме спомениците кои ВМРО-ДПМНЕ ги уништи

+Инфо | пред 9 месеци

Додека ВМРО-ДПМНЕ новокомпонираните барокни градби ги подметнуваше како културно наследство, вистинското културно и историско наследство скапуваше и се распаѓаше, реагира СДСМ. „Додека ВМРО-ДПМЕ ги трошеше...

Атанасов Да не се стопира реализацијата на проектот за Скупи

Атанасов: Да не се стопира реализацијата на проектот за Скупи

Канал 5 | пред 9 месеци

- Овој антички театар од римско време е еден од најголемите и најзначајните објекти на Балканот и пошироко. Ова е еден од најважните проекти кој што во најмала рака наместо да го блокира, треба да го реализира...

Атанасов Да не се стопира реализацијата на проектот за Скупи

Атанасов: Да не се стопира реализацијата на проектот за Скупи

Алфа | пред 9 месеци

Владимир Атанасов од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека во ребалансот на буџетот се намалени за над 80 проценти средствата наменети за реализација на проектот за античкиот театар Скупи. - Овој антички театар...

ВМРО ДПМНЕ СДСМ го блокира и проектот Скупи

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ го блокира и проектот Скупи

Локално | пред 9 месеци

Министерот за култура Роберт Алаѓозовски и СДСМ го блокирале и стопирале проектот за античкиот театар кај Скупи, обвини Владимир Атанасов од ВМРО-ДПМНЕ. Според него ребалансот на буџетот предвиден за изградба...

ВМРО ДПМНЕ Секој проект на ВМРО ДПМНЕ без разлика колку е корисен СДСМ сака да го блокира

ВМРО-ДПМНЕ: Секој проект на ВМРО-ДПМНЕ без разлика колку е корисен, СДСМ сака да го блокира

A1on | пред 9 месеци

Владимир Атанасов од ВМРО-ДПМНЕ денеска одржа прес-конференција на која што кажа дека Алаѓозовски и СДСМ го блокирале и стопирале проектот за античкиот театар кај Скупи. Како што кажа тој, во ребалансот...

Атанасов Да не се стопира реализацијата на проектот за Скупи

Атанасов: Да не се стопира реализацијата на проектот за Скупи

ТВ Нова | пред 9 месеци

Владимир Атанасов од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека во ребалансот на буџетот се намалени за над 80 проценти средствата наменети за реализација на проектот за античкиот театар Скупи. – Овој антички театар...

ВМРО ДПМНЕ Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните античкиот театар кај Скупи

ВМРО-ДПМНЕ: Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните, античкиот театар кај Скупи

Курир | пред 9 месеци

За жал на граѓаните, а за волја на вистината, ова ќе биде најнеуспешната влада која неинвестирала во културата. Овој антички театар од римско време е еден од најголемите и најзначајните објекти на балканот...

ВМРО ДПМНЕ Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните античкиот театар кај Скупи

ВМРО-ДПМНЕ: Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните, античкиот театар кај Скупи

Денешен | пред 9 месеци

Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните, античкиот театар кај Скупи. Во ребалансот на буџетот предвиден за изградба на античкиот театар Скупи, средствата наменети за...

ВМРО ДПМНЕ Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните античкиот театар кај Скупи

ВМРО-ДПМНЕ: Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните, античкиот театар кај Скупи

Вистина | пред 9 месеци

Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните, античкиот театар кај Скупи. Во ребалансот на буџетот предвиден за изградба на античкиот театар Скупи, средствата наменети за...

Атанасов      За жал на граѓаните а за волја на вистината ова ќе биде најнеуспешната влада која неинвестирала во културата

Атанасов: За жал на граѓаните, а за волја на вистината, ова ќе биде најнеуспешната влада која неинвестирала во културата

Прес 24 | пред 9 месеци

Интегрален текс од денешната прес конференција, која се одржа во просториите на ВМРО- ДПМНЕ при што се обрати Владимир Атанасов. Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните,...

ВЕЧЕРВА СЕ ОГЛАСИЈА ОД СДСМ  Еве што порачаа

ВЕЧЕРВА СЕ ОГЛАСИЈА ОД СДСМ - Еве што порачаа

Sky | пред 9 месеци

Интегрално ја пренесуваме реакцијата на СДСМ: Заради криминални тендери, ВМРО-ДПМНЕ сакаше да го уништи Скупи, ќе има одговорност за секое намерно уништување на културното наследство Додека ВМРО-ДПМНЕ...

ВМРО ДПМНЕ Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните

ВМРО- ДПМНЕ: Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните

Пулс 24 | пред 9 месеци

Алаѓозовски и СДС блокираат и стопираат уште еден проект важен за граѓаните, античкиот театар кај Скупи. Во ребалансот на буџетот предвиден за изградба на античкиот театар Скупи, средствата наменети за...

Атанасов Да не се стопира реализацијата на проектот за Скупи

Атанасов: Да не се стопира реализацијата на проектот за Скупи

Сител | пред 9 месеци

Владимир Атанасов од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека во ребалансот на буџетот се намалени за над 80 проценти средствата наменети за реализација на проектот за античкиот театар Скупи. - Овој антички театар...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност