СДСМ Охрид  Нејасно е како ВМРО ДПМНЕ уште на самиот почеток  туристичката сезона ја прогласи за пропадната

СДСМ Охрид: Нејасно е како ВМРО-ДПМНЕ уште на самиот почеток, туристичката сезона ја прогласи за пропадната

A1on | пред 9 месеци

Од СДСМ Охрид со писмено соопштение реагираат на прес-конференцијата на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Љубен Арнаудов. „Љубен Арнаудов прво треба да им одговори на граѓаните за неговата вмешаност во настаните...

ВМРО ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

A1on | пред 9 месеци

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Љубен Арнаудов денеска изјави дека пратениците од оваа партија од Охрид поднеле амандмани на ребалансот на Буџетот со кои бараат субвенционирање на штетите од земјотресите и субвенционирање...

ВМРО ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ТВ Нова | пред 9 месеци

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Љубен Арнаудов денеска изјави дека пратениците од оваа партија од Охрид поднеле амандмани на ребалансот на Буџетот со кои бараат субвенционирање на штетите од земјотресите и субвенционирање...

ВМРО ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

Курир | пред 9 месеци

Арнаудов рече дека аманданите ги поднесуваат со цел да им се помогне на станоиздавачите кои трпат штети од недостигот на туристи поради зачестените земјотреси во охридскиот регион. –  Најголема штета од...

Арнаудов  Станоиздавачите и хотелиерите трпат загуби  потребни се субвенции

Арнаудов: Станоиздавачите и хотелиерите трпат загуби, потребни се субвенции

Макфакс | пред 9 месеци

Охрид од секогаш претставувал главна туристичка дестинација во Република Македонија како на домашни така и на странски туристи и гости. Владата која беше предводена од ВМРО-ДПМНЕ направи огромни напори...

ВМРО ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

Денешен | пред 9 месеци

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Љубен Арнаудов денеска изјави дека пратениците од оваа партија од Охрид поднеле амандмани на ребалансот на Буџетот со кои бараат субвенционирање на штетите од земјотресите и субвенционирање...

Арнаудов: Поднесовме амандман на Ребалансот на Буџетот за штети од земјотресот во охридско

Нетпрес | пред 9 месеци

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ од Охрид поднесаа амандмани на ребалансот на Буџетот со коишто се предвидува субвенционирање на штетите од земјотресите и субвенционирање на станоиздавачите кои на свој грб го...

ВМРО ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

Сител | пред 9 месеци

Embedded video for ВМРО-ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ВМРО ДПМНЕ  Да се субвенционираат штетите од земјотресите во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ: Да се субвенционираат штетите од земјотресите во Охрид

МКД | пред 9 месеци

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека Охрид од секогаш преставувал главна туристичка дестинација во Република Македонија како на домашни така и на странски туристи и гости и дека Владата која оваа партија ја предводеше...

ВМРО ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

Вистина | пред 9 месеци

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Љубен Арнаудов денеска изјави дека пратениците од оваа партија од Охрид поднеле амандмани на ребалансот на Буџетот со кои бараат субвенционирање на штетите од земјотресите и субвенционирање...

ВМРО ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

Сител | пред 9 месеци

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Љубен Арнаудов денеска изјави дека пратениците од оваа партија од Охрид поднеле амандмани на ребалансот на Буџетот со кои бараат субвенционирање на штетите од земјотресите и субвенционирање...

ВМРО ДПМН бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ВМРО-ДПМН бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

Сител | пред 9 месеци

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Љубен Арнаудов денеска изјави дека пратениците од оваа партија од Охрид поднеле амандмани на ребалансот на Буџетот со кои бараат субвенционирање на штетите од земјотресите и субвенционирање...

СУБВЕНЦИИ ЗА СТАНОИЗДАВАЧИТЕ  ВМРО ДПМНЕ предлага да се воведе субвенција за издавачите на станови во Охрид

СУБВЕНЦИИ ЗА СТАНОИЗДАВАЧИТЕ: ВМРО-ДПМНЕ предлага да се воведе субвенција за издавачите на станови во Охрид!

Infomax | пред 9 месеци

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Љубен Арнаудов денеска изјави дека пратениците од оваа партија од Охрид поднеле амандмани на ребалансот на Буџетот со кои бараат субвенционирање на штетите од земјотресите и субвенционирање...

ВМРО ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ бара субвенционирање на станоиздавачите во Охрид

Слободна Македонија | пред 9 месеци

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Љубен Арнаудов денеска изјави дека пратениците од оваа партија од Охрид поднеле амандмани на ребалансот на Буџетот со кои бараат субвенционирање на штетите од земјотресите и субвенционирање...

Арнаудов  Станоиздавачите и хотелиерите трпат загуби  потребни се субвенции

Арнаудов: Станоиздавачите и хотелиерите трпат загуби, потребни се субвенции

Sky | пред 9 месеци

Охрид од секогаш претставувал главна туристичка дестинација во Република Македонија како на домашни така и на странски туристи и гости. Владата која беше предводена од ВМРО-ДПМНЕ направи огромни напори...

ВМРО ДПМНЕ поднесоа стратешки амандмани за ребалансот на Буџетот кои што претставуваат реални барања на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ поднесоа стратешки амандмани за ребалансот на Буџетот кои што претставуваат реални барања на граѓаните

Денешен | пред 9 месеци

Од понеделник во Собранието на Република Македонија започнува расправата за ребалансот на Буџетот за 2017 година за кој што ВМРО- ДПМНЕ поднесоа над 700 амандмани. Од извори дознаваме дека ВМРО-ДПМНЕ поднеле...

ВМРО-ДПМНЕ со амандмани за ребалансот на Буџетот

Нетпрес | пред 9 месеци

Од понеделник во Собранието на Република Македонија започнува расправата за ребалансот на Буџетот за 2017 година за кој што ВМРО- ДПМНЕ поднесоа над 700 амандмани. Порталот „Курир“ објави дека  ВМРО-ДПМНЕ...

ВМРО ДПМНЕ поднесоа стратешки амандмани за ребалансот на Буџетот кои што претставуваат реални барања на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ поднесоа стратешки амандмани за ребалансот на Буџетот кои што претставуваат реални барања на граѓаните

Курир | пред 9 месеци

Од извори дознаваме дека ВМРО-ДПМНЕ поднеле повеќе стратешки амандмани односно проекти кои што сметаат дека е неопходно за граѓаните да се најдат во Буџетот и да се обезбедат финансиски средства. Имено,...

ВМРО ДПМНЕ поднесоа стратешки амандмани за ребалансот на Буџетот кои што претставуваат реални барања на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ поднесоа стратешки амандмани за ребалансот на Буџетот кои што претставуваат реални барања на граѓаните

Прес 24 | пред 9 месеци

Од понеделник во Собранието на Република Македонија започнува расправата за ребалансот на Буџетот за 2017 година за кој што ВМРО- ДПМНЕ поднесоа над 700 амандмани. Од извори дознаваме дека ВМРО-ДПМНЕ поднеле...

ВМРО ДПМНЕ поднесоа стратешки амандмани за ребалансот на Буџетот кои што претставуваат реални барања на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ поднесоа стратешки амандмани за ребалансот на Буџетот кои што претставуваат реални барања на граѓаните

Лидер | пред 9 месеци

Од понеделник во Собранието на Република Македонија започнува расправата за ребалансот на Буџетот за 2017 година за кој што ВМРО- ДПМНЕ поднесоа над 700 амандмани. Од извори дознаваме дека ВМРО-ДПМНЕ поднеле...

ВМРО ДПМНЕ поднесоа стратешки амандмани за ребалансот на Буџетот кои што претставуваат реални барања на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ поднесоа стратешки амандмани за ребалансот на Буџетот кои што претставуваат реални барања на граѓаните

Вистина | пред 9 месеци

Од понеделник во Собранието на Република Македонија започнува расправата за ребалансот на Буџетот за 2017 година за кој што ВМРО- ДПМНЕ поднесоа над 700 амандмани. Од извори дознаваме дека ВМРО-ДПМНЕ поднеле...

СДСМ не ги коментира амандманите на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ не ги коментира амандманите на ВМРО-ДПМНЕ

Сител | пред 9 месеци

Embedded video for СДСМ не ги коментира амандманите на ВМРО-ДПМНЕ

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност