За време на насилствата телефонот на Чавков најмногу се појавувал на станицата ВМРО

За време на насилствата, телефонот на Чавков најмногу се појавувал на станицата ВМРО

Фокус | пред 9 месеци

Бил во центарот на Скопје, во непосредна близина на Собранието, но ретко се јавувал на мобилниот телефон, ова е откритието на истрагата за 27-ми април за поранешниот директор на Бирото за јавна безбедност,...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Денешен | пред 9 месеци

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Курир | пред 9 месеци

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Вистина | пред 9 месеци

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

ТВ Нова | пред 9 месеци

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Прес 24 | пред 9 месеци

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

Неколку дена по собраниски насилства Чавков заминал од позицијата координатор за реформи на тајните служби

Неколку дена по собраниски насилства –Чавков заминал од позицијата координатор за реформи на тајните служби

Телма | пред 9 месеци

На почетокот на мај, кога Митко Чавков како директор на БЈБ на МВР си побара законски предвремена пензија и отиде на одмор, тој ја напуштил и позицијата координатор на националниот проект „Консолидација...

Прво утврдување на одговорност за Чавков па повик на распит во обвинителство

Прво утврдување на одговорност за Чавков па повик на распит во обвинителство

Телма | пред 9 месеци

Бил во центарот на Скопје, во непосредна близина на Собранието, но ретко се јавувал на мобилниот телефон, ова е откритието на истрагата за 27-ми април за поранешниот директор на Бирото за јавна безбедност,...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Пулс 24 | пред 9 месеци

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

ЧАВКОВ БИЛ НА 100 МЕТРИ ОД СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ Ги координирал активностите на полицијата со цел заштита на пратениците и враќање на мирот

ЧАВКОВ БИЛ НА 100 МЕТРИ ОД СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ: Ги координирал активностите на полицијата со цел заштита на пратениците и враќање на мирот!

Infomax | пред 9 месеци

Реториката на демонстрантите кои 60 дена протестираа пред 27 април, практично беше непроменета и ништо не укажуваше на тоа дека може да се случи нешто што би предизвикало зголемен безбедносен ризик, изјави...

За времето на крвавиот упадот и насилствата во Собранието Чавков гледал бил на стотина метри и не кревал телефон

За времето на крвавиот упадот и насилствата во Собранието Чавков гледал, бил на стотина метри и не кревал телефон

Локално | пред 9 месеци

Во рамките на истрагата сега е откриено и каде бил раководителот на оперативниот штаб Митко Чавков кој во тоа време беше и директор на Бирото за јавна безбедност. Чавков одбил да даде изјава на работната...

Преку неговиот мобилен лоцирано каде бил Чавков за време на крвавиот четврток во Собранието

Преку неговиот мобилен лоцирано каде бил Чавков за време на крвавиот четврток во Собранието

Таратур | пред 9 месеци

Во рамки на истрагата, сега е откриено и каде бил раководителот на оперативниот штаб Митко Чавков кој во тоа време беше и директор на Бирото за јавна безбедност, објави телевизија Телма . Чавков одбил...

Потврдено Чавков бил на само стотина метри од Собранието за време на крвавиот четврток

Потврдено!Чавков бил на само стотина метри од Собранието за време на „крвавиот четврток“

Локално | пред 9 месеци

Раководителот на Оперативниот штаб на МВР за време на “крвавиот четврток“ во Собранието, Митко Чавков, кој тогаш беше и директор на Бирото за јавна безбедност, за време на насилствата бил на само стотина...

За време на упадот во Собрание Чавков бил на стотина метри од Собранието

За време на упадот во Собрание, Чавков бил на стотина метри од Собранието

МКД | пред 9 месеци

Раководителот на Оперативниот штаб на МВР за време на “крвавиот четврток“ во Собранието, Митко Чавков, кој тогаш беше и директор на Бирото за јавна безбедност, за време на насилствата бил на само стотина...

Чавков бил стотина метри од Собранието за време на крвавиот четврток

Чавков бил стотина метри од Собранието за време на „крвавиот четврток“

Макфакс | пред 9 месеци

Раководителот на Оперативниот штаб на МВР за време на “крвавиот четврток“ во Собранието, Митко Чавков, кој тогаш беше и директор на Бирото за јавна безбедност, за време на насилствата бил на само стотина...

Преку мобилниот е лоцирано каде бил Чавков на крвавиот четврток

Преку мобилниот е лоцирано каде бил Чавков на „крвавиот четврток“

Фактор | пред 9 месеци

Митко Чавков, раководител на оперативниот штаб, но и тогашен дирктор на БЈБ, за време на насилствaта на 27 април или „крвавиот четврток“ бил на стотина метри од Собранието. Неговата локација ја одредиле...

МВР преку мобилниот телефон открило каде бил Чавков за време на настаните од 27 април

МВР преку мобилниот телефон открило каде бил Чавков за време на настаните од 27 април

Бриф | пред 9 месеци

Во рамки на истрагата, сега е откриено и каде бил раководителот на оперативниот штаб Митко Чавков кој во тоа време беше и директор на Бирото за јавна безбедност, објави телевизија Телма . Чавков одбил...

Чавков бил во близина кога се одвиваше насилството во Собрание

Чавков бил во близина кога се одвиваше насилството во Собрание

+Инфо | пред 9 месеци

Најголемиот дел од насилниците кои го предводеа нападот во Собранието на 27 април, се идентификувани, објави телевизија Телма. Нивниот идентитет го откриле осумината полициски инспектори, дел од тимот...

Чавков бил на стотина метри од Собранието на крвавиот четврток

Чавков бил на стотина метри од Собранието на крвавиот четврток

Фокус | пред 9 месеци

Митко Чавков, раководител на оперативниот штаб, но и тогашен дирктор на БЈБ, за време на насилството на 27 априли или крвавиот четврток бил на стотина метри од Собранието. Неговата локација ја одредиле...

Чавков бил на стотина метри од Собранието за време на упадот на 27ми април лоциран преку 3 базни станици

Чавков бил на стотина метри од Собранието за време на упадот на 27ми април-лоциран преку 3 базни станици

Телма | пред 9 месеци

Во рамките на истрагата сега е откриено и каде бил раководителот на оперативниот штаб Митко Чавков кој во тоа време беше и директор на Бирото за јавна безбедност. Чавков одбил да даде изјава на работната...

МВР преку мобилниот телефон открило каде бил Чавков за време на настаните од 27 април

МВР преку мобилниот телефон открило каде бил Чавков за време на настаните од 27 април

Актуелно24 | пред 9 месеци

Во рамки на истрагата, сега е откриено и каде бил раководителот на оперативниот штаб Митко Чавков кој во тоа време беше и директор на Бирото за јавна безбедност, објави телевизија Телма . Чавков одбил...

Идентификувани дел од насилниците во Собранието кои беа со фантомки

Идентификувани дел од насилниците во Собранието кои беа со фантомки

Фокус | пред 9 месеци

Најголемиот дел од насилниците кои го предводеа нападот во Собранието на 27 април, се идентификувани, објави телевизија Телма . Нивниот идентитет го откриле осумината полициски инспектори, дел од тимот...

Идентификувани дел од напаѓачите во Собранието кои беа со фантомки

Идентификувани дел од напаѓачите во Собранието кои беа со фантомки

Телма | пред 9 месеци

Најголемиот дел од маскираните кои со фантомки го предводеа упадот во Собранието на 27-ми април се идентификувани, тврдат за Телма полициски извори. Нивниот идентитет е потврден и преку работа на тимот...

Чавков бил стотина метри од Собранието за време на крвавиот четврток

Чавков бил стотина метри од Собранието за време на „крвавиот четврток“

Sky | пред 9 месеци

Раководителот на Оперативниот штаб на МВР за време на “крвавиот четврток“ во Собранието, Митко Чавков, кој тогаш беше и директор на Бирото за јавна безбедност, за време на насилствата бил на само стотина...

Телма За време на насилствата Чавков бил на 100 метри од Собрание

Телма: За време на насилствата, Чавков бил на 100 метри од Собрание

Нова ТВ | пред 9 месеци

Раководителот на Оперативниот штаб на МВР за време на “крвавиот четврток“ во Собранието, Митко Чавков, кој тогаш беше и директор на Бирото за јавна безбедност, за време на насилствата бил на само стотина...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност