Јадран гори евакуација во Тиват

Јадран гори, евакуација во Тиват

Локално | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утрово е евакуирано дел од населението на ртот Весло поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но околу...

Тиват Пожарот голта се луѓето бегаат евакуирани 100 лица

Тиват: Пожарот голта се, луѓето бегаат, евакуирани 100 лица

Канал 5 | пред 9 месеци

Репортерката на оваа телевизија јави дека пожарникарите се обидуваат да ги спасат куќите и луѓето, и дека од три часот изутрина, кога избувнал пожарот, евакуирани се повеќе од 100 лица, додека 20-тина,...

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

A1on | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утрово е сепроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но...

Кај Омиш пламна голем пожар се шири кон Сплит

Кај Омиш пламна голем пожар, се шири кон Сплит

A1on | пред 9 месеци

Голем пожар избувна ноќеска по полноќ во местото Тугаре кај Омиш, и веднаш се прошири кон Срињине во правец на Сплит, поради што е прекинат сообраќајот на патниот правец Срињине-Ситно Доње, соопшти сплитската...

Паника во Црна Гора се евакуираат туристите

Паника во Црна Гора се евакуираат туристите

MK News | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утроцо е сепроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но...

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

+Инфо | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утрово е спроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но околу...

Кај Омиш пламна голем пожар се шири кон Сплит

Кај Омиш пламна голем пожар, се шири кон Сплит

+Инфо | пред 9 месеци

Голем пожар избувна ноќеска по полноќ во местото Тугаре кај Омиш, и веднаш се прошири кон Срињине во правец на Сплит, поради што е прекинат сообраќајот на патниот правец Срињине-Ситно Доње, соопшти сплитската...

Голем пожар во Тиват, евакуирани над 100 лица

Нетпрес | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утроцо е сепроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но...

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Курир | пред 9 месеци

Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но околу 20 други одбиваат да ги напуштат нивните домови. Во регионот на Подгорица исто така избија неколку пожари, чии број до синоќа достигна 33. Црногорските...

Пламна голем пожар се шири кон Сплит

Пламна голем пожар, се шири кон Сплит

Курир | пред 9 месеци

Како што јави Фена, сплитските пожарникари пријавата за пожарот ја добиле 42 минути по полноќ. Во гасењето на пожарот учествуваат сите доброволни противпожарни друштва од подрачјата на Сплит, Солин, Каштелите,...

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

ТВ Нова | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утроцо е сепроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но...

Кај Омиш пламна голем пожар се шири кон Сплит

Кај Омиш пламна голем пожар, се шири кон Сплит

ТВ Нова | пред 9 месеци

Голем пожар избувна ноќеска по полноќ во местото Тугаре кај Омиш, и веднаш се прошири кон Срињине во правец на Сплит, поради што е прекинат сообраќајот на патниот правец Срињине-Ситно Доње, соопшти сплитската...

Паника во Црна Гора се евакуираат туристите и жителите  беснее голем пожар

Паника во Црна Гора се евакуираат туристите и жителите - беснее голем пожар

Прес 24 | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утроцо е сепроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но...

Јадран под закана од пожари евакуација во Тиват

Јадран под закана од пожари, евакуација во Тиват

Нова ТВ | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утрово е евакуирано дел од населението на ртот Весло поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но околу...

Пожарот голта се туристите во паника скокаат во море

Пожарот голта се, туристите во паника скокаат во море

Вечер | пред 9 месеци

Ситуацијата според зборовите на очевидците е многу сериозна, туристите скокале во море и бегале од пожарот и во вода чекале помош околу еден час. Спасувачките екипи со чамци ги пренесуваат загрозените...

Тиват гори се спроведува евакуација на населението

Тиват гори-се спроведува евакуација на населението

Република | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утроцо е сепроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но...

Кај Омиш пламна голем пожар се шири кон Сплит

Кај Омиш пламна голем пожар, се шири кон Сплит

Република | пред 9 месеци

Голем пожар избувна ноќеска по полноќ во местото Тугаре кај Омиш, и веднаш се прошири кон Срињине во правец на Сплит, поради што е прекинат сообраќајот на патниот правец Срињине-Ситно Доње, соопшти сплитската...

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Република | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утрово е спроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но околу...

Кај Омиш пламна голем пожар се шири кон Сплит

Кај Омиш пламна голем пожар, се шири кон Сплит

Вечер | пред 9 месеци

Голем пожар избувна ноќеска по полноќ во местото Тугаре кај Омиш, и веднаш се прошири кон Срињине во правец на Сплит, поради што е прекинат сообраќајот на патниот правец Срињине-Ситно Доње, соопшти сплитската...

ПАНИКА МЕЃУ ГРАЃАНИТЕ  Силен пожар гори се пред себе

ПАНИКА МЕЃУ ГРАЃАНИТЕ – Силен пожар гори се пред себе

Sky | пред 9 месеци

Утрово во црногорската приморска општина Тиват е спроведена евакуација на дел од населението, поради пожар кој избувна околу 3 часот по полноќ. Околу 100 лица се евакуирани со бродови, но 20 одбиваат да...

Паника во Црна Гора се евакуираат туристите

Паника во Црна Гора се евакуираат туристите

Сител | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утроцо е сепроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но...

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Слободна Македонија | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утрово е спроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но околу...

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Поради голем пожар евакуација на населението во Тиват

Вечер | пред 9 месеци

Во црногорската приморска општина Тиват утрово е спроведена евакуација на дел од населението, поради големиот пожар што избувна ноќеска околу 3 часот. Досега со бродови се евакуирани над 100 лица, но околу...

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Лидер | пред 9 месеци

Над 1.600 пожарникари, помогнати од авиони и хеликоптери од воздух се бореа вчера со разорниот шумски пожар покрај Санта Барбара, кој се прошири претходната ноќ поради ветровитото и суво време. Пожарот...

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Шумски пожар беснее во Калифорнија

+Инфо | пред 9 месеци

Над 1.600 пожарникари, помогнати од авиони и хеликоптери од воздух се бореа вчера со разорниот шумски пожар покрај Санта Барбара, кој се прошири претходната ноќ поради ветровитото и суво време. Пожарот...

Шумки пожар дивее во Калифорнија

Шумки пожар дивее во Калифорнија

Макфакс | пред 9 месеци

Над 1.600 пожарникари, помогнати од авиони и хеликоптери од воздух се бореа вчера со големиот шумски пожар покрај Санта Барбара, кој се прошири поради ветровитото и суво време. Пожарот избувна на 8 јули,...

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Шумски пожар беснее во Калифорнија

A1on | пред 9 месеци

Над 1.600 пожарникари, помогнати од авиони и хеликоптери од воздух се бореа вчера со разорниот шумски пожар покрај Санта Барбара, кој се прошири претходната ноќ поради ветровитото и суво време. Пожарот...

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Шумски пожар беснее во Калифорнија

ТВ Нова | пред 9 месеци

Над 1.600 пожарникари, помогнати од авиони и хеликоптери од воздух се бореа вчера со разорниот шумски пожар покрај Санта Барбара, кој се прошири претходната ноќ поради ветровитото и суво време. Пожарот...

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Курир | пред 9 месеци

Пожарот избувна на 8 јули, а во петокот беше делумно изгаснат, но вечерта се разгоре нов пожар. Околу три илјади лица, кои беа евакуирани од нивните домови покрај езерото Какума и во општината Голета поради...

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Прес 24 | пред 9 месеци

Над 1.600 пожарникари, помогнати од авиони и хеликоптери од воздух се бореа вчера со разорниот шумски пожар покрај Санта Барбара, кој се прошири претходната ноќ поради ветровитото и суво време. Пожарот...

Шумски пожар дивее во Калифорнија

Шумски пожар дивее во Калифорнија

Sky | пред 9 месеци

Над 1.600 пожарникари, помогнати од авиони и хеликоптери од воздух се бореа вчера со големиот шумски пожар покрај Санта Барбара, кој се прошири поради ветровитото и суво време. Пожарот избувна на 8 јули,...

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Шумски пожар беснее во Калифорнија

Слободна Македонија | пред 9 месеци

Над 1.600 пожарникари, помогнати од авиони и хеликоптери од воздух се бореа вчера со разорниот шумски пожар покрај Санта Барбара, кој се прошири претходната ноќ поради ветровитото и суво време. Пожарот...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност