Николовски  Оставен долг од половина милион евра за членарина во меѓународни организации

Николовски: Оставен долг од половина милион евра за членарина во меѓународни организации

Бриф | пред 9 месеци

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување...

Николовски  Неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

Николовски: Неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

A1on | пред 9 месеци

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување...

Николовски  Претходната влада ни остави неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

Николовски: Претходната влада ни остави неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

Локално | пред 9 месеци

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување...

Николовски  Оставен долг од пловина милион евра за чланарина во меѓународни организации

Николовски: Оставен долг од пловина милион евра за чланарина во меѓународни организации

+Инфо | пред 9 месеци

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување...

Николовски  Близу 500 милиони евра долг на Македонија кон меѓународните организации

Николовски: Близу 500 милиони евра долг на Македонија кон меѓународните организации

Канал 5 | пред 9 месеци

Министерот вели во изминатиот месец платени се дел од долговите кон овие организации, а од денеска ќе почне исплатата на долгот кон меѓународната организација за вино во висина од 140 илјади евра за пет години.

Николовски  Македонија должи половина милион евра поради неплаќање членарина во меѓународните организации

Николовски: Македонија должи половина милион евра поради неплаќање членарина во меѓународните организации

Фокус | пред 9 месеци

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување...

Николовски  Оставен долг од половина милион евра за членарина во меѓународни организации

Николовски: Оставен долг од половина милион евра за членарина во меѓународни организации

+Инфо | пред 9 месеци

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување...

Николовски  Неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

Николовски: Неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

Сител | пред 9 месеци

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување...

Николовски  Долг од 0 5 милиони евра за членство во меѓународните организации

Николовски: Долг од 0.5 милиони евра за членство во меѓународните организации

ТВ 21 | пред 9 месеци

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации, што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување...

Николовски  За членство во Меѓународни организации Македонија должи околу половина милион евра

Николовски: За членство во Меѓународни организации Македонија должи околу половина милион евра

Сител | пред 9 месеци

Embedded video for Николовски: За членство во Меѓународни организации Македонија должи околу половина милион евра

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност