ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо е формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо е формирање партиска полиција

Локално | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни...

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо е формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо е формирање партиска полиција

A1on | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни...

Павлоски Професионалци во МВР на отстрел на министерот Спасовски

Павлоски: Професионалци во МВР на отстрел на министерот Спасовски

Макфакс | пред 9 месеци

Команданти на единици, началници на сектори, помошници кои зад себе имаат искуство и по 20 и по 30 години во Министерството за внатрешни работи сега се на удар на потпретседателот на СДС, Оливер Спасовски,...

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

Курир | пред 9 месеци

– Тоа што го прави Оливер Спасовски е целосно незаконски и е спротивно на Колективниот договор и Законот за внатрешни работи, рече Сашо Павловски од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција, истакнувајќи дека „сиот...

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

Денешен | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ  тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни...

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

Вистина | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ  тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни...

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

Прес 24 | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ  тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни...

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

Канал 5 | пред 9 месеци

- Тоа што го прави Оливер Спасовски е целосно незаконски и е спротивно на Колективниот договор и Законот за внатрешни работи, рече Сашо Павловски од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција, истакнувајќи дека „сиот...

Павлоски: Незаконското работење на Спасовски во МВР може да предизвика сериозни последици

Нетпрес | пред 9 месеци

На незаконското работење на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски мора да му се стави крај пред да се предизвикаат посериозни последици, предупреди во понеделникот Сашо Павлоски од ВМРО-ДПМНЕ...

Павловски Она што се прави во МВР е класичен контраудар на мафијата врз полицијата

Павловски: Она што се прави во МВР е класичен контраудар на мафијата врз полицијата

МКД | пред 9 месеци

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека команданти на единици, началници на Сектори, помошници кои зад себе имаат искуство и по 20 и по 30 години во Министерството за внатрешни работи сега се на удар на потпретседателот...

ВМРО ДПМНЕ Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС, Спасовски

Курир | пред 9 месеци

Сите оние кои имаат личен и професионален интегритет во министерството станаа предмет на отстрел на новиот министер и неговиот политички тим. Тие се цел само заради тоа што потпретседателот на СДС, се...

ВМРО ДПМНЕ Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС, Спасовски

Денешен | пред 9 месеци

Команданти на единици, началници на Сектори, помошници кои зад себе имаат искуство и по 20 и по 30 години во Министерството за внатрешни работи сега се на удар на потпретседателот на СДС, Оливер Спасовски,...

ВМРО ДПМНЕ Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС, Спасовски

Прес 24 | пред 9 месеци

Команданти на единици, началници на Сектори, помошници кои зад себе имаат искуство и по 20 и по 30 години во Министерството за внатрешни работи сега се на удар на потпретседателот на СДС, Оливер Спасовски,...

ВМРО ДПМНЕ Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС, Спасовски

Вистина | пред 9 месеци

Команданти на единици, началници на Сектори, помошници кои зад себе имаат искуство и по 20 и по 30 години во Министерството за внатрешни работи сега се на удар на потпретседателот на СДС, Оливер Спасовски,...

Команданти на единици началници на Сектори во Министерството за внатрешни работи сега се на удар на потпретседателот на СДС

Команданти на единици, началници на Сектори во Министерството за внатрешни работи сега се на удар на потпретседателот на СДС

Пулс 24 | пред 9 месеци

Команданти на единици, началници на Сектори, помошници кои зад себе имаат искуство и по 20 и по 30 години во Министерството за внатрешни работи сега се на удар на потпретседателот на СДС, Оливер Спасовски,...

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

Слободна Македонија | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ  тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни...

АРСОВСКИ СДС врши политички прогон врз неистомислениците

АРСОВСКИ: СДС врши политички прогон врз неистомислениците

Infomax | пред 9 месеци

СДС започна со спроведување на брутална партизација на државата.  Она што Зоран Заев претходно го најавуваше, сега се спроведува: бркање од работа на политичките неистомисленици и вработување на  војници...

ВМРО ДПМНЕ го нарече СДСМ мафија

ВМРО-ДПМНЕ го нарече СДСМ „мафија“

Актуелно24 | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и се заканува на СДСМ со одговорност поради, како што тврдат, насилството што го практикуваат нивните функционери и партиски послушници врз професионалците во институциите. „СДС врши вистинска...

ВМРО ДПМНЕ го нарече СДСМ мафија

ВМРО-ДПМНЕ го нарече СДСМ „мафија“

Макфакс | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и се заканува на СДСМ со одговорност поради, како што тврдат, насилството што го практикуваат нивните функционери и партиски послушници врз професионалците во институциите. „СДС врши вистинска...

ВМРО ДПМНЕ ги повикува професионалците во МВР да не подлегнат на притисоците на СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ ги повикува професионалците во МВР да не подлегнат на притисоците на СДСМ

A1on | пред 9 месеци

„СДС со ништо не може да го прикрие насилството кое го практикуваат нивните функционери и партиски послушници врз професионалците во институциите. СДС врши вистинска тортура за која ќе има одговорност....

ВМРО ДПМНЕ СДС брутално го партизира МВР професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: СДС брутално го партизира МВР, професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

Прес 24 | пред 9 месеци

Во продолжение интегрален текст од прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ при што се обрати Саше Пвловски: СДС со ништо не може да го прикрие насилството кое го практикуваат нивните функционери и партиски послушници...

СДСМ Партизацијата на институциите е заштитен знак на ВМРО  ДПМНЕ

СДСМ: Партизацијата на институциите е заштитен знак на ВМРО - ДПМНЕ

24 вести | пред 9 месеци

Партизацијата на државните институции беше заштитен знак на 11-годишното владеење на ВМРО-ДПМНЕ, соопшти СДСМ во реакција на прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ на која обвини за партизација на министерството...

Опозицијата обвинува за партизираност на МВР

Опозицијата обвинува за партизираност на МВР

24 вести | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека СДСМ врши партизација во МВР и оти вработени биле принудувани да поднесат барање да бидат прераспоредени на пониски работни места. Од партијата велат дека вакви закани не се упатени...

СДСМ Партизацијата беше заштитен знак на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ: Партизацијата беше заштитен знак на ВМРО-ДПМНЕ

Канал 5 | пред 9 месеци

- Еден од најочигледните примери за масовна партизација беше Министерството за внатрешни работи кое според признанието на тогашната министерка Гордана Јанкуловска, ВМРО-ДПМНЕ го претвори во МВРО-ВМРО,...

ВМРО ДПМНЕ обвинува за партизација на МВР СДСМ вели дека во нивно време тоа станало МВРО ВМРО

ВМРО-ДПМНЕ обвинува за партизација на МВР, СДСМ вели дека во нивно време тоа станало МВРО-ВМРО

Фокус | пред 9 месеци

Потпретседателот на СДС, Оливер Спасовски, сега како министер за внатрешни работи, без никаков аргумент отпочна со партиски чистки и поставување на партиски послушници на сите раководни позиции во МВР,...

ВМРО ДПМНЕ обвинува за партизација на МВР СДСМ вели дека во нивно време тоа станало МВРО

ВМРО-ДПМНЕ обвинува за партизација на МВР, СДСМ вели дека во нивно време тоа станало МВРО

Фокус | пред 9 месеци

Потпретседателот на СДС, Оливер Спасовски, сега како министер за внатрешни работи, без никаков аргумент отпочна со партиски чистки и поставување на партиски послушници на сите раководни позиции во МВР,...

Меѓусебни обвинувања на ВМРО ДПМНЕ и СДСМ за партизација на МВР

Меѓусебни обвинувања на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ за партизација на МВР

Р.С. Европа | пред 9 месеци

Партизацијата на државните институции беше заштитен знак на 11-годишното владеење на ВМРО-ДПМНЕ, соопшти СДСМ во реакција на прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ во која обвини партизација на Министерството...

СДСМ Партизацијата беше заштитен знак за ВМРО ДПМНЕ Планот 3 6 9 обезбедува професионални државни институции

СДСМ: Партизацијата беше заштитен знак за ВМРО-ДПМНЕ, Планот 3-6-9 обезбедува професионални државни институции

A1on | пред 9 месеци

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Саше Павловски од ВМРО-ДПМНЕ. „Партизацијата на државните институции и поклопувањето на државата од страна на партијата беше заштитен знак...

СДСМ Партизацијата беше одлика на ВМРО ДПМНЕ ние ги ослободуваме институциите

СДСМ: Партизацијата беше одлика на ВМРО-ДПМНЕ, ние ги ослободуваме институциите

+Инфо | пред 9 месеци

Партизацијата беше заштитен знак за ВМРО-ДПМНЕ, планот 3-6-9 обезбедува професионални државни институции, реагира СДСМ на изјавите од страна на партиски припадници на ВМРО-ДПМНЕ дека се партизираат институциите....

ВМРО ДПМНЕ Сменети се успешни директори бидејќи биле под контрола на Груевски

ВМРО-ДПМНЕ: Сменети се успешни директори, бидејќи биле под контрола на Груевски

Локално | пред 9 месеци

Зоран Заев најави дека ќе владее со бркања од работа на луѓето кои тој ги смета за неподобни и со вработување на партиски послушници од чистачка до министер и тоа го спроведува обвини денеска Димче Арсовски...

ВМРО ДПМНЕ Сменети се успешни директори бидејќи СДСМ процениле дека биле под контрола на Груевски

ВМРО-ДПМНЕ: Сменети се успешни директори, бидејќи СДСМ процениле дека биле под контрола на Груевски

A1on | пред 9 месеци

Димче Арсовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска одржа прес-конференција на која кажа дека СДСМ започнале со спроведување на брутална партизација на државата. – Она што Зоран Заев претходно го најавуваше, сега се...

ВМРО ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

ВМРО-ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

Телма | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека се врши партизација во Министерството за внатрешни работи и се принудуваат вработени да поднесат барање за да бидат прераспоредени на пониски работни места. „Ваквите закани...

ВМРО ДПМНЕ Спасовски без никакви аргументи почна со партиски чистки и вработување на партиски послушници

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски без никакви аргументи почна со партиски чистки и вработување на партиски послушници

A1on | пред 9 месеци

Саше Павловски од ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција изјави дека Социјал-демократскиот сојуз брутално го партизира Министерството за внатрешни работи. Според него, потпретседателот на СДСМ, Оливер...

ВМРО ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

ВМРО-ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

Канал 5 | пред 9 месеци

- Ваквите закани не се упатени само кон вработени во Скопје, туку и по секторите за внатрешни работи низ државата. Таргет се сите професионалци кои не постапуваат по партиските наредби на Оливер Спасовски,...

ВМРО ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

ВМРО-ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

ТВ Нова | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека се врши партизација во Министерството за внатрешни работи и се принудуваат вработени да поднесат барање за да бидат прераспоредени на пониски работни места. – Ваквите закани...

Арсовски СДС со фашизоидна реторика врши политички прогон врз неистомислениците

Арсовски: СДС со фашизоидна реторика врши политички прогон врз неистомислениците

Курир | пред 9 месеци

Зоран Заев најави дека ќе владее со бркања од работа на луѓето кои тој ги смета за неподобни и со вработување на партиски послушници од чистачка до министер. Пратеници на СДС јавно говореа дека Членската...

ВМРО ДПМНЕ СДС брутално го партизира МВР професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: СДС брутално го партизира МВР, професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

Курир | пред 9 месеци

Во продолжение интегрален текст од прес-конференцијата Ваквото однесување го гледавме и во периодот кога истиот ја извршуваше функцијата технички министер за внатрешни работи. Само за потсетување, во рок...

Шокантно ВМРО ДПМНЕ го нарече СДСМ мафија

Шокантно: ВМРО-ДПМНЕ го нарече СДСМ „мафија“

Sky | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и се заканува на СДСМ со одговорност поради, како што тврдат, насилството што го практикуваат нивните функционери и партиски послушници врз професионалците во институциите. „СДС врши вистинска...

ВМРО ДПМНЕ СДС брутално го партизира МВР професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: СДС брутално го партизира МВР, професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

Денешен | пред 9 месеци

Социјал-демократскиот сојуз брутално го партизира Министерството за внатрешни работи. Потпретседателот на СДС Оливер Спасовски сега како Министер за внатрешни работи без никаков аргумент отпочна со партиски...

ВМРО ДПМНЕ СДС брутално го партизира МВР професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: СДС брутално го партизира МВР, професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

Вистина | пред 9 месеци

Социјал-демократскиот сојуз брутално го партизира Министерството за внатрешни работи. Потпретседателот на СДС Оливер Спасовски сега како Министер за внатрешни работи без никаков аргумент отпочна со партиски...

ВМРО ДПМНЕ СДС брутално го партизира МВР професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: СДС брутално го партизира МВР, професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

Лидер | пред 9 месеци

Социјал-демократскиот сојуз брутално го партизира Министерството за внатрешни работи. Потпретседателот на СДС Оливер Спасовски сега како Министер за внатрешни работи без никаков аргумент отпочна со партиски...

Павлоски Спасовски без никаков аргумент отпочна партиска чистка

Павлоски: Спасовски без никаков аргумент отпочна партиска чистка

Прес 24 | пред 9 месеци

Интегрален текс од денешната прес конференција, која се одржа во просториите на ВМРО- ДПМНЕ пришто се обрати Саше Павловски. Социјал-демократскиот сојуз брутално го партизира Министерството за внатрешни...

Арсовски Заев најави дека ќе брка од работа ако немаат членски книшки од СДС

Арсовски: Заев најави дека ќе брка од работа ако немаат членски книшки од СДС

Прес 24 | пред 9 месеци

Интегрален текст од денешната прес конференција одржана во просториите на ВМРО- ДПМНЕ при што се обрати Димче Арсовски. СДС започна со спроведување на брутална партизација на државата. Она што Зоран Заев...

СДСМ Партизацијата беше заштитен знак на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ: Партизацијата беше заштитен знак на ВМРО-ДПМНЕ

Сител | пред 9 месеци

СДСМ во писмената реакција на прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ која обвини за партизација во Министерството за внатрешни работи посочува дека партизацијата на државните институции била заштитен знак за...

ВМРО ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

ВМРО-ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

Сител | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека се врши партизација во Министерството за внатрешни работи и се принудуваат вработени да поднесат барање за да бидат прераспоредени на пониски работни места. - Ваквите закани...

1 500 луѓе беа избркани од работа само затоа што немаат членски книшки на СДС

1.500 луѓе беа избркани од работа само затоа што немаат членски книшки на СДС

Слободна Македонија | пред 9 месеци

Неспособната антиреформаторска влада на СДС започна со чистките и бруталната партизација на државата преку вработување на партиски војници на СДС, изјави денеска на прес конференција Димче Арсовски од...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност