ВМРО ДПМНЕ обвинува дека СЈО води хајка против нив

ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека СЈО води хајка против нив

Фактор | пред 9 месеци

Од ВМРО-ДПМНЕ  велат дека СЈО води хајка и прави политички театар. Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани, oбвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Сите акции кои ги презема СЈО се...

ВМРО ДПМНЕ ги бара пасошите функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

ВМРО-ДПМНЕ ги бара пасошите, функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

Актуелно24 | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ реагира на мерките за претпазливост побарани од страна на СЈО порачувајќи дека „лицата од раководството на партијата се луѓе со дигнитет и интегритет кои уживаат голем углед во Македонија и...

Ѓорѓиевски Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО ДПМНЕ се целосно неосновани без докази и крајно неаргументирани

Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани

Денешен | пред 9 месеци

Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство. Барањата за притвор за раководството...

Костовски Случајот Тендери е целосно монтиран процес со цел да се оцрни ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Случајот „Тендери“ е целосно монтиран процес, со цел да се оцрни ВМРО-ДПМНЕ

Денешен | пред 9 месеци

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ  Тендери е монтиран случај

ВМРО-ДПМНЕ: „Тендери“ е монтиран случај

Локално | пред 9 месеци

Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на фирма за изведба на градба на објектот на Музејот на македонската револуционерна борба...

ВМРО ДПМНЕ Кривичните постапки на СЈО се политички мотивирани

ВМРО-ДПМНЕ: Кривичните постапки на СЈО се политички мотивирани

24 вести | пред 9 месеци

Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги презема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство, реагираа денеска од ВМРО -...

Костовски СЈО е мрачна страница на македонското правосудство

Костовски: СЈО е мрачна страница на македонското правосудство

A1on | пред 9 месеци

„СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија. Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на...

ВМРО ДПМНЕ Судот да ги врати пасошите членовите на ДПМНЕ се лица со интегритет и нема да се впуштат во бегство

ВМРО-ДПМНЕ: Судот да ги врати пасошите, членовите на ДПМНЕ се лица со интегритет и нема да се впуштат во бегство

Фокус | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ реагира на мерките за претпазливост побарани од страна на СЈО порачувајќи дека „лицата од раководството на партијата се луѓе со дигнитет и интегритет кои уживаат голем углед во Македонија и...

Костовски: Случајот „Тендери“ на СЈО е политички монтиран процес

Нетпрес | пред 9 месеци

Случајот „Тендери“ кој го отвори Специјалното јавно обвинителство (СЈО), а се однесува на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на фирма за изведба на градба на објектот на Музејот на македонската...

ВМРО ДПМНЕ Случајот Тендери е монтиран процес

ВМРО-ДПМНЕ: Случајот „Тендери“ е монтиран процес

Макфакс | пред 9 месеци

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија. Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на...

Костовски СЈО е мрачна страница на македонското правосудство граѓаните видоа дека сите случаи беа дел од организираната хајка против ВМРО ДПМНЕ

Костовски: СЈО е мрачна страница на македонското правосудство, граѓаните видоа дека сите случаи беа дел од организираната хајка против ВМРО-ДПМНЕ

ТВ Нова | пред 9 месеци

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

Костовски СЈО е мрачна страница на македонското правосудство граѓаните видоа дека сите случаи беа дел од организираната хајка против ВМРО ДПМНЕ

Костовски: СЈО е мрачна страница на македонското правосудство, граѓаните видоа дека сите случаи беа дел од организираната хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Курир | пред 9 месеци

-Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на фирма за изведба на градба на објектот на Музејот на македонската револуционерна борба...

Костовски Случајот Тендери е целосно монтиран процес дел од политичката пропаганда на СДС која има за цел да го оцрни ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Случајот „Тендери“ е целосно монтиран процес, дел од политичката пропаганда на СДС која има за цел да го оцрни ВМРО-ДПМНЕ

Вистина | пред 9 месеци

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

Алфа | пред 9 месеци

Судот треба да работи исклучиво по закон и Устав и никако поинаку, а како репрезент на третата власт не смее да подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци, порача денеска ВМРО-ДПМНЕ. Според Орце Ѓорѓиевски...

ВМРО ДПМНЕ Судот да не подлегнува на притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: Судот да не подлегнува на притисоци

Канал 5 | пред 9 месеци

Раководството на ВМРО-ДПМНЕ  нема намера да се впушта во бегство, затоа што не сторило ниту едно кривично дело и секогаш работело според устав и закон рече Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ на прес конференцијата...

ВМРО ДПМНЕ Судот треба да работи исклучиво по Закон и Устав

ВМРО-ДПМНЕ: Судот треба да работи исклучиво по Закон и Устав

A1on | пред 9 месеци

„Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство. Барањата за притвор за раководството...

Костовски Случајот Тендери е целосно монтиран процес со цел да се оцрни ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Случајот „Тендери“ е целосно монтиран процес, со цел да се оцрни ВМРО- ДПМНЕ

Пулс 24 | пред 9 месеци

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ ги бара пасошите функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

ВМРО-ДПМНЕ ги бара пасошите, функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

Макфакс | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ реагира на мерките за претпазливост побарани од страна на СЈО порачувајќи дека „лицата од раководството на партијата се луѓе со дигнитет и интегритет кои уживаат голем углед во Македонија и...

Ѓорѓиевски: Судот да одлучува исклучиво според законите и без политички притисоци

Нетпрес | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ го охрабрува Апелациониот суд и го потсетува дека тој треба да работи исклучиво по закон и Устав и никако поинаку, зашто судот како репрезент на третата власт не смее да подлегнува и одлучува...

Ѓорѓиевски Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО ДПМНЕ се целосно неосновани без докази и крајно неаргументирани

Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани

Вистина | пред 9 месеци

Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство. Барањата за притвор за раководството...

Ѓорѓиевски Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО ДПМНЕ се целосно неосновани без докази и крајно неаргументирани

Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани

ТВ Нова | пред 9 месеци

Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство. Барањата за притвор за раководството...

Ѓорѓиевски Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО ДПМНЕ се целосно неосновани без докази и крајно неаргументирани

Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани

Курир | пред 9 месеци

-Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на партијата се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани. Раководството на ВМРО-ДПМНЕ  нема намера да се впушта во...

ВМРО ДПМНЕ Граѓаните гледаат дека СЈО е политички инструмент и истите се срамат од него

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните гледаат дека СЈО е политички инструмент и истите се срамат од него

Република | пред 9 месеци

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. – Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ Случајот Тендери е монтиран процес

ВМРО-ДПМНЕ: Случајот „Тендери“ е монтиран процес

Sky | пред 9 месеци

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија. Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на...

Ѓорѓиевски Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО ДПМНЕ се целосно неосновани

Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО- ДПМНЕ се целосно неосновани

Пулс 24 | пред 9 месеци

Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство. Барањата за притвор за раководството...

ВМРО ДПМНЕ ги бара пасошите функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

ВМРО-ДПМНЕ ги бара пасошите, функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

Sky | пред 9 месеци

ВМРО-ДПМНЕ реагира на мерките за претпазливост побарани од страна на СЈО порачувајќи дека „лицата од раководството на партијата се луѓе со дигнитет и интегритет кои уживаат голем углед во Македонија и...

Костовски Случајот Тендери е целосно монтиран процес дел од политичката пропаганда на СДС која има за цел да го оцрни ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Случајот „Тендери“ е целосно монтиран процес, дел од политичката пропаганда на СДС која има за цел да го оцрни ВМРО-ДПМНЕ

Слободна Македонија | пред 9 месеци

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

Сител | пред 9 месеци

Судот треба да работи исклучиво по закон и Устав и никако поинаку, а како репрезент на третата власт не смее да подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци, порача денеска ВМРО-ДПМНЕ. Според Орце Ѓорѓиевски...

КОСТОВСКИ СЈО води нарачана хајка против ВМРО ДПМНЕ со политички театар

КОСТОВСКИ: СЈО води нарачана хајка против ВМРО-ДПМНЕ со политички театар

Infomax | пред 9 месеци

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

Слободна Македонија | пред 9 месеци

Судот треба да работи исклучиво по закон и Устав и никако поинаку, а како репрезент на третата власт не смее да подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци, порача денеска ВМРО-ДПМНЕ. Според Орце Ѓорѓиевски...

Костовски Случајот Тортура е монтиран Бошкоски немал повреди при апсење

Костовски: Случајот „Тортура“ е монтиран, Бошкоски немал повреди при апсење

Актуелно24 | пред 9 месеци

Случајот Тортура е уште еден  дегутантен пример на политички монтирано обвинение, базирано на погрешни претпоставки и лажни конструкции. Обвинението за наводната тортура, односно прекумерна сила врз уапсениот...

ВМРО ДПМНЕ СЈО е политичко обвинителство под контрола на СДС

ВМРО-ДПМНЕ: СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС

Телеграф | пред 9 месеци

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС .Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Ѓорѓиевски СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Канал 5 | пред 9 месеци

СЈО, како што посочи, работи во полза на СДС и преку своите монтирани случаи создава материјал за медиумите кои им се под контрола да го оцрнуваат ВМРО-ДПМНЕ. - Барањата за притвор на СЈО за раководството...

Ѓорѓиевски СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

24 вести | пред 9 месеци

Специјалното јавно обвинителство води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС, обвинуваат од ВМРО ДПМНЕ.

Костовски Случајот Тортура е монтиран Бошкоски немал повреди при апсење

Костовски: Случајот „Тортура“ е монтиран, Бошкоски немал повреди при апсење

Макфакс | пред 9 месеци

Случајот Тортура е уште еден  дегутантен пример на политички монтирано обвинение, базирано на погрешни претпоставки и лажни конструкции. Обвинението за наводната тортура, односно прекумерна сила врз уапсениот...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Денешен | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски Случајот Тортура е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Денешен | пред 9 месеци

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

ВМРО ДПМНЕ  Истрагите на СЈО се политички нарачки

ВМРО-ДПМНЕ - Истрагите на СЈО се политички нарачки

Р.С. Европа | пред 9 месеци

Претставници на ВМРО-ДПМНЕ денеска пред Специјалното јавно обвинителство и пред Апелациониот суд, изјавија дека обвиненијата и истрагите на СЈО се политички нарачки за рушење на угледот и рејтингот на...

Костовски СЈО под контрола на СДСМ

Костовски: СЈО под контрола на СДСМ

Локално | пред 9 месеци

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска од пред СЈО обвини дека ова обвинителството е под контрола на СДСМ. – Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки...

Костовски Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ

Канал 5 | пред 9 месеци

- Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ и нејзиното раководство, истакна Костовски. Според...

Ѓорѓиевски СЈО води органзирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води органзирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Макфакс | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски Случајот Тортура е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Лидер | пред 9 месеци

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Ѓорѓиевски: СЈО со барањата за притвор врши притисок врз Апелација да не ги поништи мерки за претпазливост

Нетпрес | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Лидер | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

ВМРО ДПМНЕ врши секојдневен притисок врз судовите да не изрекуваат притвори за нивни функционери

ВМРО ДПМНЕ врши секојдневен притисок врз судовите да не изрекуваат притвори за нивни функционери

Ако | пред 9 месеци

ВМРО ДПМНЕ, преку  Орце Ѓорѓиевски и денеска побара судовите да не ,,подлегнуваат на притисоци“ и да не изрекуваат мерки притвор за нивни функционери.Оваа партија смета дека СЈО е алатка на СДСМ и дека...

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Нетпрес | пред 9 месеци

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Костовски Случајот Тортура е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

ТВ Нова | пред 9 месеци

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Костовски Случајот Тортура е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Курир | пред 9 месеци

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Ѓорѓиевски Доколку некој сакал да избега досега можел да го стори тоа неколкукратно

Ѓорѓиевски: Доколку некој сакал да избега досега можел да го стори тоа неколкукратно

A1on | пред 9 месеци

Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите кажа дека СЈО водела организирана и политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, со цел да му помогне на Зоран...

Костовски СЈО е политичко обвинителство под контрола на СДСМ

Костовски: СЈО е политичко обвинителство под контрола на СДСМ

A1on | пред 9 месеци

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите кажа дека СЈО било политичко обвинителство, под контрола на СДСМ и дека сите обвиненија и спроведени истраги биле политички нарачани со цел...

Костовски Случајот Тортура е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Вистина | пред 9 месеци

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

ВМРО ДПМНЕ И обвинението за Тортура е политичка конструкција

ВМРО-ДПМНЕ: И обвинението за „Тортура“ е политичка конструкција

Фокус | пред 9 месеци

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите кажа дека СЈО било политичко обвинителство, под контрола на СДСМ и дека сите обвиненија и спроведени истраги биле политички нарачани со цел...

Ѓорѓиевски СЈО создава негативна слика за ВМРО ДПМНЕ во пресрет на локалните избори

Ѓорѓиевски: СЈО создава негативна слика за ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на локалните избори

ТВ Нова | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски СЈО е политичко обвинителство под контрола на СДС

Костовски: СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС

Пулс 24 | пред 9 месеци

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Костовски Случајот Тортура е уште еден дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот Тортура е уште еден дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Прес 24 | пред 9 месеци

Интегрален текст од изјава за медиуми, која е дадена денес, пред СЈО, при што се обрати  Дарко Костовски. СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Курир | пред 9 месеци

-СЈО работи во полза на СДС и преку своите монтирани случаи создава материјал за медиумите кои им се под контрола да го оцрнуваат ВМРО-ДПМНЕ. Барањата за притвор на СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Вистина | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Прес 24 | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Пулс 24 | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски Случајот Тортура е монтиран Бошкоски немал повреди при апсење

Костовски: Случајот „Тортура“ е монтиран, Бошкоски немал повреди при апсење

Sky | пред 9 месеци

Случајот Тортура е уште еден дегутантен пример на политички монтирано обвинение, базирано на погрешни претпоставки и лажни конструкции. Обвинението за наводната тортура, односно прекумерна сила врз уапсениот...

Ѓорѓиевски СЈО води органзирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води органзирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Sky | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ

ТВ 21 | пред 9 месеци

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска од пред СЈО обвини дека ова обвинителството е под контрола на СДСМ. – Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки...

ЃОРЃИЕВСКИ СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

ЃОРЃИЕВСКИ: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Infomax | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ

Сител | пред 9 месеци

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска од пред СЈО обвини дека ова обвинителството е под контрола на СДСМ. - Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки...

Ѓорѓиевски СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

ТВ 21 | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Ѓорѓиевски СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Слободна Македонија | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Ѓорѓиевски СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Сител | пред 9 месеци

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност