Кадровски смени во здравството

Кадровски смени во здравството

24 вести | пред 9 месеци

Продолжуваат директорските смени на клиниките. Последен во низата разрешени е директорот на штипската болница – Александар Стојановски. На негово место е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Разрешувањето доаѓа...

ФРЧАТ СМЕНИ НА ДИРЕКТОРИ   Еве кои функционери си заминуваат по смената на власта

ФРЧАТ СМЕНИ НА ДИРЕКТОРИ - Еве кои функционери си заминуваат по смената на власта!

Sky | пред 9 месеци

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничката болница во Штип, Александар Стојановски, како и за разрешување на економскиот директор во Клиничката болница...

Разрешен директорот на штипската болница

Разрешен директорот на штипската болница

Телма | пред 9 месеци

Нехигиена, нерегуларности во работењето и неетичко однесување на вработени се причините за разрешување на директорот на штипската болница Александар Стојановски. На директорската фотелја ќе седне неговиот...

Разрешени директори во болниците во Штип и Тетово

Разрешени директори во болниците во Штип и Тетово

Локално | пред 9 месеци

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Актуелно24 | пред 9 месеци

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојановски, и за нов директор е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Причина за разрешувањето...

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Макфакс | пред 9 месеци

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојановски и за нов директор е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Причина за разрешувањето...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

A1on | пред 9 месеци

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ПРОДОЛЖУВА ДА РАЗРЕШУВА ДИРЕКТОРИ  Разрешен директорот на штипската болница

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ПРОДОЛЖУВА ДА РАЗРЕШУВА ДИРЕКТОРИ: Разрешен директорот на штипската болница

Infomax | пред 9 месеци

Продолжуваат директорските смени на клиниките. Последен во низата разрешени е директорот на штипската болница – Александар Стојановски. На негово место е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Нов директор ќе добие...

Ален Ѓорѓиев  нов директор на штипската Клиничка болница

Ален Ѓорѓиев, нов директор на штипската Клиничка болница

Бриф | пред 9 месеци

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Канал 5 | пред 9 месеци

Ова денеска го соопштија од Министерството за здравство од каде посочуваат дека врз основа на констатираното, донесена е одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар...

Разрешени медицинскиот директор во штипската болница и економскиот директор во тетовската болница

Разрешени медицинскиот директор во штипската болница и економскиот директор во тетовската болница

24 вести | пред 9 месеци

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

Разрешен директорот на штипската клиника

Разрешен директорот на штипската клиника

Позитив | пред 9 месеци

Разрешен е медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојаносвки, а на негово место е назначен др.Ален Ѓорѓиев. Инспекцијата која беше испратена во болницата констатирала нехигиена,...

Разрешени двајца директори  именувани нови директори во болниците во Штип и Тетово

Разрешени двајца директори, именувани нови директори во болниците во Штип и Тетово

ТВ 21 | пред 9 месеци

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојановски, и за нов директор е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Причина за разрешувањето,...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

ТВ Нова | пред 9 месеци

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

Разрешен директорот на штипската болница

Разрешен директорот на штипската болница

+Инфо | пред 9 месеци

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на...

Разрешени директорот на штипската болница и директорката на Центарот за јавно здравје

Разрешени директорот на штипската болница и директорката на Центарот за јавно здравје

+Инфо | пред 9 месеци

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на...

Ален Ѓорѓиев  нов директор на штипската Клиничка болница

Ален Ѓорѓиев, нов директор на штипската Клиничка болница

Фокус | пред 9 месеци

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на...

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Sky | пред 9 месеци

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојановски, и за нов директор е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Причина за разрешувањето...

Сменет е директорот на болницата во Штип  утврдена нехигиена

Сменет е директорот на болницата во Штип- утврдена нехигиена

Нова ТВ | пред 9 месеци

Разрешен е медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, а на негово место е назначен др.Ален Ѓорѓиев. Инспекцијата која беше испратена во болницата констатирала нехигиена, неетичко однесување и нерегуларности...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Сител | пред 9 месеци

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

еМАГАЗИН | пред 9 месеци

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

Сменети директори во штипското здравство

Сменети директори во штипското здравство

Слободна Македонија | пред 9 месеци

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од страна на дел од вработените, а воедно е утврдено, дека хигиената во установата...

Се подготвува разрешување на Аспазија Софијанова

Се подготвува разрешување на Аспазија Софијанова

Актуелно24 | пред 9 месеци

Директорката на Детската клиника – Аспазија Софијанова најверојатно ќе биде следната на листата на директори кои ќе бидат разрешени. Директорската фотеља ќе ја напушти и директорката на Клиниката за гинекологија...

Се подготвува разрешување на Аспазија Софијанова

Се подготвува разрешување на Аспазија Софијанова

Макфакс | пред 9 месеци

Директорката на Детската клиника – Аспазија Софијанова најверојатно ќе биде следната на листата на директори кои ќе бидат разрешени. Директорската фотеља ќе ја напушти и директорката на Клиниката за гинекологија...

Нови директорски смени во Клинички

Нови директорски смени во Клинички

Бриф | пред 9 месеци

Директорката на Детската клиника – Аспазија Софијанова најверојатно ќе биде следната на листата на директори кои ќе бидат разрешени. Директорската фотеља ќе ја напушти и директорката на Клиниката за гинекологија...

Нови директорски смени во Клинички

Нови директорски смени во Клинички

24 вести | пред 9 месеци

Директорката на Детската клиника – Аспазија Софијанова најверојатно ќе биде следната на листата на директори кои ќе бидат разрешени. Директорската фотеља ќе ја напушти и директорката на Клиниката за гинекологија...

ПРОДОЛЖУВААТ СМЕНИТЕ НА ВИСОКИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ   Најавено е итно разрешување и на

ПРОДОЛЖУВААТ СМЕНИТЕ НА ВИСОКИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ - Најавено е итно разрешување и на....

Sky | пред 9 месеци

Директорката на Детската клиника – Аспазија Софијанова најверојатно ќе биде следната на листата на директори кои ќе бидат разрешени. Директорската фотеља ќе ја напушти и директорката на Клиниката за гинекологија...

Ненајавена ноќна инспекција на штипската Клиничка болница

Ненајавена ноќна инспекција на штипската Клиничка болница

Канал 5 | пред 9 месеци

Инспекцијата е извршена на Ортопедија, Очно, Оториноларингологија, Неврологија, Инфективно, Интерно одделение. Евидентирани се недостатоци во однос на хигиената, работната дисциплина, неодговорност во...

Ненајавена инспекција во Штипската болница  министерот се увери во мизерните услови

Ненајавена инспекција во Штипската болница, министерот се увери во мизерните услови

ТВ 21 | пред 9 месеци

Екипи на Државниот санитарен и здравствен инспекторат викендов биле во ненајавена ноќна инспекција на Клиничката болница во Штип. Пред три недели, ТВ21 информираше за мизерните услови во оваа здравствена...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност