Почнуваат суштинските разговори за Брегзит

Почнуваат суштинските разговори за Брегзит

Телма | пред 9 месеци

Втората рудна преговори за Брегзит денеска започнува во Брисел, а преговарачките тимови ги отвараат суштинските разговори за најчуствителните теми од британското напуштање на Унијата. Посебни тимови неделава...

Хамонд  Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

Хамонд: Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

A1on | пред 9 месеци

Британскиот министер за финанси Филип Хамонд предупреди на идната неизвесност во инвестирањето во Велика Британија и на воздржаноста на бизнисот, поради британското излегување од ЕУ и неизвесностите што...

Хамонд  Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

Хамонд: Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

+Инфо | пред 9 месеци

Британскиот министер за финанси Филип Хамонд предупреди на идната неизвесност во инвестирањето во Велика Британија и на воздржаноста на бизнисот, поради британското излегување од ЕУ и неизвесностите што...

Стартува вториот круг на преговорите за Брегзит

Стартува вториот круг на преговорите за Брегзит

Фактор | пред 9 месеци

Европската унија и Велика Британија почнуваат денеска повторно преговори за излегувањето на Велика Британија од структурите на Заедницата. Се очекува преговорите да завршат до март 2019 година. Во овој...

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брагзит

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брагзит

Локално | пред 9 месеци

Во Брисел од денеска, па во текот на целата оваа недела, ќе се одржи втората рунда од преговорите за Брегзит, на кои приоритет е прашањето за статусот на државјаните на ЕУ во Велика Британија и на Британците...

Хамонд  Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

Хамонд: Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

ТВ Нова | пред 9 месеци

Британскиот министер за финанси Филип Хамонд предупреди на идната неизвесност во инвестирањето во Велика Британија и на воздржаноста на бизнисот, поради британското излегување од ЕУ и неизвесностите што...

Хамонд  Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

Хамонд: Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

Курир | пред 9 месеци

– Таквата воздржаност е сосема очигледна и разбирлива. Бизнисот и инвеститорите чекаат да дознаат повеќе околу идните британско-европски односи, а особено како тие ќе бидат уредени, изјави Хамонд во Лондон....

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брагзит

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брагзит

A1on | пред 9 месеци

Во Брисел од денеска, па во текот на целата оваа недела, ќе се одржи втората рунда од преговорите за Брегзит, на кои приоритет е прашањето за статусот на државјаните на ЕУ во Велика Британија и на Британците...

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брагзит

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брагзит

+Инфо | пред 9 месеци

Во Брисел од денеска, па во текот на целата оваа недела, ќе се одржи втората рунда од преговорите за Брегзит, на кои приоритет е прашањето за статусот на државјаните на ЕУ во Велика Британија и на Британците...

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брагзит

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брагзит

Телма | пред 9 месеци

Во Брисел од денеска, па во текот на целата оваа недела, ќе се одржи втората рунда од преговорите за Брегзит, на кои приоритет е прашањето за статусот на државјаните на ЕУ во Велика Британија и на Британците...

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брегзит

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брегзит

ТВ Нова | пред 9 месеци

Во Брисел од денеска, па во текот на целата оваа недела, ќе се одржи втората рунда од преговорите за Брегзит, на кои приоритет е прашањето за статусот на државјаните на ЕУ во Велика Британија и на Британците...

Втора рунда преговори за Брегзит

Втора рунда преговори за Брегзит

Кајгана | пред 9 месеци

Денес во Брисел ќе биде одржана втората рунда преговори околу излегувањето на Велика Британија од Европската унија. Главниот состанок ќе биде помеѓу британскиот министер за Брегзит Дејвид Дејвис и преговарачот...

Брегзит  Без план  но со цврста решеност

Брегзит: Без план, но со цврста решеност

DW | пред 9 месеци

Желбата на британската влада е излез од ЕУ, но на каков начин? Под какви услови? Кои ќе бидат последиците? Дел од одговорите можеби ќе ги даде втората рунда преговори во Брисел. Од денеска во Брисел ќе...

Втора рунда преговори за Брегзит

Втора рунда преговори за Брегзит

Макфакс | пред 9 месеци

Во Брисел денес ќе биде одржана втората рунда преговори околу излегувањето на Велика Британија од Европската унија (ЕУ). Главниот состанок ќе биде помеѓу британскиот министер за Брегзит Дејвид Дејвис и...

Британија и ЕУ и официјално почнуваат преговори за Брегзитот

Британија и ЕУ и официјално почнуваат преговори за Брегзитот

Алсат-М | пред 9 месеци

Британија и Европската унија денеска и официјално ги отвораат преговорите на кои треба да бидат договорени условите на британското излегување од Унијата. Британскиот секретар задолжен за Брегзитот Дејвид...

Британија и ЕУ и официјално почнуваат преговори за Брегзитот

Британија и ЕУ и официјално почнуваат преговори за Брегзитот

Канал 5 | пред 9 месеци

Британскиот секретар задолжен за Брегзитот Дејвид Дејвис и неговиот колега од ЕУ Мишел Барние, како што е најавено, четири дена ќе преговараат во Брисел. Тие неформално се сретнаа во минатиот месец. Страните...

Британија и ЕУ и официјално почнуваат преговори за Брегзитот

Британија и ЕУ и официјално почнуваат преговори за Брегзитот

Р.С. Европа | пред 9 месеци

Британија и Европската унија денеска и официјално ги отвораат преговорите на кои треба да бидат договорени условите на британското излегување од Унијата. Британскиот секретар задолжен за Брегзитот Дејвид...

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брегзит

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брегзит

Република | пред 9 месеци

Во Брисел од денеска, па во текот на целата оваа недела, ќе се одржи втората рунда од преговорите за Брегзит, на кои приоритет е прашањето за статусот на државјаните на ЕУ во Велика Британија и на Британците...

Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

Бизнисот се воздржува од инвестирање во Британија поради Брегзит

Вечер | пред 9 месеци

Британскиот министер за финанси Филип Хамонд предупреди на идната неизвесност во инвестирањето во Велика Британија и на воздржаноста на бизнисот, поради британското излегување од ЕУ и неизвесностите што...

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брегзит

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брегзит

Слободна Македонија | пред 9 месеци

Во Брисел од денеска, па во текот на целата оваа недела, ќе се одржи втората рунда од преговорите за Брегзит, на кои приоритет е прашањето за статусот на државјаните на ЕУ во Велика Британија и на Британците...

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брагзит

Втора рунда преговори меѓу Британија и ЕУ за Брагзит

еМАГАЗИН | пред 9 месеци

Во Брисел од денеска, па во текот на целата оваа недела, ќе се одржи втората рунда од преговорите за Брегзит, на кои приоритет е прашањето за статусот на државјаните на ЕУ во Велика Британија и на Британците...

Втора рунда преговори за Брегзит

Втора рунда преговори за Брегзит

Sky | пред 9 месеци

Во Брисел денеска ќе биде одржана втората рунда преговори околу излегувањето на Велика Британија од Европската Унија (ЕУ). Главниот состанок ќе биде помеѓу британскиот министер за Брегзит, Дејвид Дејвис,...

Лондон ќе му ги плати долговите на Брисел

Лондон ќе му ги плати долговите на Брисел

Макфакс | пред 9 месеци

Британскиот министер за финансии, Филип Хамонд, изјави дека неговата земја ќе ги плати долговите кон Европската унија (ЕУ) и призна дека во британската влада има поделби околу повлекувањето од Унијата....

Хамонд  Велика Британија ќе ѝ го плати на ЕУ она што ѝ го должи

Хамонд: Велика Британија ќе ѝ го плати на ЕУ она што ѝ го должи

МКД | пред 9 месеци

Британскиот министер за финансии Филип Хамонд денеска изјави дека неговата земја ќе ги исплати долговите кон Европската Унија и призна дека во британската влада има поделби околу повлекувањето од Унијата....

Лондон ќе му ги плати долговите на Брисел

Лондон ќе му ги плати долговите на Брисел

Sky | пред 9 месеци

Британскиот министер за финансии, Филип Хамонд, изјави дека неговата земја ќе ги плати долговите кон Европската унија (ЕУ) и призна дека во британската влада има поделби околу повлекувањето од Унијата....

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност