Проект за нова топловодна мрежа во општина Гази Баба

Проект за нова топловодна мрежа во општина Гази Баба

Канал 5 | пред 9 месеци

Во реализацијата на овој проект ЕЛЕМ ќе учествува со 50 проценти, а град Скопје и општината Гази Баба ќе учествуваат со по 25 проценти.

Промовиран проект за нова топловодна мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

Нетпрес | пред 9 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски и генералниот директорот на ЕЛЕМ, Христијан Мицковски, денеска во населеното место Хиподром го промовираа...

Проект за нова топловодната мрежа во општина Гази Баба

Проект за нова топловодната мрежа во општина Гази Баба

ТВ Нова | пред 9 месеци

Градоначалниците на град Скопје  и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони Трајковски и генералниот директорот на ЕЛЕМ Христијан Мицкоски денеска во Хиподром го промовираа проектот за проширување на топловодната...

Град Скопје и ЕЛЕМ ќе даваат субвенции за еколошки и енергетско ефикасен систем за централно греење

Град Скопје и ЕЛЕМ ќе даваат субвенции за еколошки и енергетско ефикасен систем за централно греење

Макфакс | пред 9 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски, и генералниот директорот на ЕЛЕМ, Христијан Мицковски, во Хиподром го промовираа проектот за проширување...

ПРОЕКТ  Нова топловодна мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

ПРОЕКТ: Нова топловодна мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

Скопје Инфо | пред 9 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановск, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и генералниот директорот на ЕЛЕМ, Христијан Мицковски, денеска во населеното место Хиподром го промовираа...

Промовиран проект за нова топловодна мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

Промовиран проект за нова топловодна мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

Курир | пред 9 месеци

– Со овој проект е предвидена поддршка и субвенционирање на изградбата на потстаниците, примарната и секундарната топловодна мрежа, како и мрежата за греење во самите објектите за колективно домување....

Промовиран проект за нова топловодна мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

Промовиран проект за нова топловодна мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

Вистина | пред 9 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски и генералниот директорот на ЕЛЕМ, Христијан Мицковски, денеска во населеното место Хиподром го промовираа...

Промовиран проектот за проширување на топловодната мрежа на  ЕЛЕМ Енергетика  во повеќе населени места во Општина Гази Баба

Промовиран проектот за проширување на топловодната мрежа на „ЕЛЕМ Енергетика“ во повеќе населени места во Општина Гази Баба

Бизнис вести | пред 9 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановск, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и генералниот директорот на ЕЛЕМ, Христијан Мицковски, денеска /17.07.2017 година, понеделник/ во...

Проект за нова топловодна мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

Проект за нова топловодна мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

Пулс 24 | пред 9 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски и генералниот директорот на ЕЛЕМ, Христијан Мицковски, денеска во населеното место Хиподром го промовираа...

Ќе се проширува топловодната мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

Ќе се проширува топловодната мрежа во повеќе населени места во Гази Баба

Република | пред 9 месеци

Градоначалниците на Град Скопје и на општина Гази Баба, Коце Трајановски и Тони Трајковски заедно со генералниот директорот на ЕЛЕМ, Христијан Мицковски, денеска во населеното место Хиподром го промовираа...

Парно греење за 1 050 семејства во Автокоманда  Триангла и Хиподром

Парно греење за 1.050 семејства во Автокоманда, Триангла и Хиподром

Вечер | пред 9 месеци

ЕЛЕМ Енергетика ја продолжува топловодната мрежа во Гази Баба. Нови 1.050 домаќинства ќе може да се греат на централно греење на мрежата на Елем Енергетика Станува збор за изградбата на потстаниците, примарната...

Проект за нова топловодната мрежа во општина Гази Баба

Проект за нова топловодната мрежа во општина Гази Баба

Сител | пред 9 месеци

Градоначалниците на град Скопје  и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони Трајковски и генералниот директорот на ЕЛЕМ Христијан Мицковски денеска во Хиподром го промовираа проектот за проширување на топловодната...

Проект за нова топловодната мрежа во општина Гази Баба

Проект за нова топловодната мрежа во општина Гази Баба

Слободна Македонија | пред 9 месеци

Градоначалниците на град Скопје  и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони Трајковски и генералниот директорот на ЕЛЕМ Христијан Мицковски денеска во Хиподром го промовираа проектот за проширување на топловодната...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност