Нашиот збор се исполнува

Нашиот збор се исполнува

Вест | пред 11 месеци

Се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички центар...

Новиот клинички центар со современ хелиодром за транспорт на пациентите

Новиот клинички центар со современ хелиодром за транспорт на пациентите

Скопје Инфо | пред 11 месеци

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската...

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

KARIERA.mk | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Тодоров стави потпис на сомнителен тендер за изградба на Клинички центар

Тодоров стави потпис на сомнителен тендер за изградба на Клинички центар

24 вести | пред 11 месеци

Со музика на Штраус, на свечена церемонија во салата на владата во присуство на техничкиот премиер Емил Димитриев и лидерот на ВМРO-ДПМНЕ Никола Грувески, министерот за здравство Никола Тодоров го потпиша...

Eксперти Тодоров не смее да потпишува владини договори

Eксперти: Тодоров не смее да потпишува владини договори

Алсат-М | пред 11 месеци

Техничката влада во заминување, потпиша договор за изградба на нов Клинички центар во Скопје тежок 72 милиони евра. Церемонијата заврши за рекордно кратко што не беше случај при потпишување на вакви договори...

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар Мајка Тереза

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар Мајка Тереза

Алфа | пред 11 месеци

Италијанската ИНСО системи и домашните компании Гранит и Бетон имаат рок од 45 месеци да го завршат најголемиот проект во здравството досега. Вредноста на објектот е околу 72 милиони евра, пари од Банката...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Вистина | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

СДСМ Нов Клинички центар ќе изгради новата реформска Влада

СДСМ: Нов Клинички центар ќе изгради новата реформска Влада

Макфакс | пред 11 месеци

Нов Клинички центар во Скопје ќе изгради новата реформска Влада. Граѓаните на Македонија ќе добијат реален, модерен и функционален Универзитетски клинички центар – изјави денеска портпаролот на СДСМ Петре...

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Бркај работа | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

СДСМ најави ревизија на договорот за новиот клинички центар

СДСМ најави ревизија на договорот за новиот клинички центар

МКД | пред 11 месеци

Ќе има ревизија на работењето на Владата со технички овластувања во заминување. Меѓу другото, ќе бидат преиспитани и процедурите преку коишто во последен момент, пред трасферот на власта, Тодоров и соработниците...

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар

МТВ 1 | пред 11 месеци

Претставници на македонските компании „Гранит“ и „Бетон“ и на италијанската „Инсо системи“ со ресорниот министер Никола Тодоров ставија потпис на договорот за изградба на новиот Клинички центар „Мајка...

Македонија ќе добие најмодерен Клинички центар

Македонија ќе добие најмодерен Клинички центар

ТВ Нова | пред 11 месеци

За скоро четири години Македонија треба да го добие најмодерниот клинички центар во Југоисточна Европа. Министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите „Гранит“, „Бетон“ и италијанската...

Шилегов Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов Клинички центар

Шилегов: Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов Клинички центар

24 вести | пред 11 месеци

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави  портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во заминување...

Шилегов Владата со технички овластувања нема ингеренции да потпишува договори за изградба на нов Клинички центар

Шилегов: Владата со технички овластувања нема ингеренции да потпишува договори за изградба на нов Клинички центар

A1on | пред 11 месеци

Ќе има ревизија на работењето на владата со технички овластувања во заминување и ќе бидат преиспитани процедурите кои што во последен момент пред трансферот на власта Тодоров и соработниците влегоа во...

Тодоров потпиша договор за нов клинички центар СДСМ најави ревизија

Тодоров потпиша договор за нов клинички центар, СДСМ најави ревизија

Р.С. Европа | пред 11 месеци

Нов клинички центар во Скопје ќе изгради новата реформска Влада, постапката на изградба ќе се одвива на транспарентен начин, а ќе има ревизија на работењето на Владата со технички овластувања во заминување,...

Шилегов Ќе ја испитаме изградбата на Клинички

Шилегов: Ќе ја испитаме изградбата на Клинички

Позитив | пред 11 месеци

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во...

Новата влада ќе го преиспита договорот за нов клинички центар

Новата влада ќе го преиспита договорот за нов клинички центар

Утрински | пред 11 месеци

СДСМ најави дека целосно ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар веднаш штом ќе биде формирана новата влада. Ова го најави портпаролот на СДСМ Петре Шилегов веднаш откако министерот...

Владата во заминување потпиша договор за Клинички центар

Владата во заминување потпиша договор за Клинички центар

Телма | пред 11 месеци

Едвај четири минути и беа потребни на Владата во заминување да го потпише договорот со кој треба да започне изградбата на новиот Клинички Центар „Мајка Тереза“. По видео презентација за тоа како се замислува...

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

+Инфо | пред 11 месеци

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во...

Ставен потпис на Договорот за Клинички

Ставен потпис на Договорот за Клинички

Вест | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

Локално | пред 11 месеци

Новата реформска влада ќе го врати концептот на единствен универзитетски клинички центар, рече Шилегов. Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред...

Еве како ќе изгледа новиот клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот клинички центар во Скопје

За Се | пред 11 месеци

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската...

СЕ ОГЛАСИ НИКОЛА ГРУЕВСКИ НА ФЕЈСБУК  Еве што порача

СЕ ОГЛАСИ НИКОЛА ГРУЕВСКИ НА ФЕЈСБУК - Еве што порача

Sky | пред 11 месеци

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Тодоров на заминување потпиша договор за новиот Клинички центар

Тодоров на заминување потпиша договор за новиот Клинички центар

Утрински | пред 11 месеци

Министерот за здравство во заминување, Никола Тодоров денеска и официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар "Мајка Тереза" со фирмите изведувачи на работите "Гранит" и "Бетон"...

Потпишан договор за изградба на Клиничкиот центар во Скопје

Потпишан договор за изградба на Клиничкиот центар во Скопје

МТВ 1 | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство, Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи, го потпишаа договорот за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“...

Пратеникот и технички министер Тодоров потпиша договор за нов Клинички центар до него седеше Груевски

Пратеникот и технички министер Тодоров потпиша договор за нов Клинички центар, до него седеше Груевски

A1on | пред 11 месеци

Избраниот пратеник и техничкиот министер за здравство, Никола Тодоров потпиша договор за изградба на нов Клинички центар во Скопје, во вредност од 72 милиони евра. Договорот беше потпишан во свечената...

Шилегов Техничката влада нема овластување да потпишува договори ќе ја испитаме изградбата на Клинички

Шилегов: Техничката влада нема овластување да потпишува договори, ќе ја испитаме изградбата на Клинички

Фокус | пред 11 месеци

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во...

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

+Инфо | пред 11 месеци

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во...

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар во Скопје

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар во Скопје

24 вести | пред 11 месеци

Додека течат преговорите за нов владин состав, техничката влада продолжува да турка проекти. Министерот за здравство во заминување, Никола Тодоров, денеска потпиша договор за изградба на новиот клинички...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје еве како ќе изгледа

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје, еве како ќе изгледа

Курир | пред 11 месеци

Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата. -Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра. Договорот...

Техничкиот министер за здравство Тодоров потпиша договор за изградба на новиот клинички центар

Техничкиот министер за здравство Тодоров потпиша договор за изградба на новиот клинички центар

МКД | пред 11 месеци

Министерот за здравство во техничката влада и пратеник, Никола Тодоров, денеска го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“ со претставници на фирмите изведувачи на работите...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Дневник | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Курир | пред 11 месеци

-Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра. Договорот предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци по почетокот на градбата. Постојниот клинички центар „Мајка Тереза“ е најголемиот...

Проект со најголемо значење за македонското здравство

Проект со најголемо значење за македонското здравство

Дневник | пред 11 месеци

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Потпишан договорот за изградба на новиот Клинички центар

Потпишан договорот за изградба на новиот Клинички центар

Кајгана | пред 11 месеци

Министерот за здравство во техничката влада, Никола Тодоров, официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“ со претставници на фирмите изведувачи на работите „Гранит“...

Потпишан договорот за изградба на новиот клинички центар Мајка Тереза

Потпишан договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“

Макфакс | пред 11 месеци

Министерот за здравство во техничката влада, Никола Тодоров, официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“ со претставници на фирмите изведувачи на работите „Гранит“...

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Денешен | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА ИЗГРАДБА Новиот Клинички центар Мајка Тереза ќе биде готов за 4 години

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА ИЗГРАДБА: Новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ ќе биде готов за 4 години

Телеграф | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите „Гранит“, „Бетон“ и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје еве како ќе изгледа

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје, еве како ќе изгледа

Вистина | пред 11 месеци

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската...

Тодоров потпиша договор вреден 72 милиони евра

Тодоров потпиша договор вреден 72 милиони евра

еМАГАЗИН | пред 11 месеци

Министерот за здравство во заминување, Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Клиничкиот Центар во ново руво  еве како ќе изгледа

Клиничкиот Центар во ново руво - еве како ќе изгледа

Прес 24 | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Гранит Бетон и ИНСО системи за 72 милиони евра ќе го градат новиот Клинички центар

Гранит, Бетон и ИНСО системи за 72 милиони евра ќе го градат новиот Клинички центар

+Инфо | пред 11 месеци

Компаниите „Гранит“, „Бетон“ и италијанската ИНСО системи ќе го градат новиот клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје. Вредноста на договорот потпишан денеска меѓу компаниите и вицепремиерот и министер...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Нетпрес | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Канал 5 | пред 11 месеци

Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата. Тој истакна дека на проектирањето на новите објекти и инфраструктура...

Груевски Нашиот збор се исполнува започнува реализацијата на најголемиот проект во македонското здравство

Груевски: Нашиот збор се исполнува, започнува реализацијата на најголемиот проект во македонското здравство

Алфа | пред 11 месеци

Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ е најголем здравствен комплекс во Република Македонија, на површина од 17 хектари, кој се состои од 32 независни субјекти со вкупен персонал од 3.400 медицински и административен...

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Вистина | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Курир | пред 11 месеци

Тој истакна дека на проектирањето на новите објекти и инфраструктура на клиничкиот центар четири години интензивно работеа тимови  проекти од италијанска компанија во соработка со меѓународни консултантски...

Тодоров потпиша договор за изградба на Клинички

Тодоров потпиша договор за изградба на Клинички

Денар | пред 11 месеци

Министерот за здравство во техничката влада, Никола Тодоров, официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“ со претставници на фирмите изведувачи на работите „Гранит“...

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Локално | пред 11 месеци

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар. Додека се чека нов владин состав техничката Влада продолжува да турка проекти. Договорот  и официјално соопштија дека ќе го  потпишува...

Шилегов Клинички центар ќе изгради новата Влада ќе има ревизија на договорот потпишан од Тодоров

Шилегов: Клинички центар ќе изгради новата Влада, ќе има ревизија на договорот потпишан од Тодоров!

Reporter.mk | пред 11 месеци

Изјава за медиуми, Петре Шилегов, портпарол на СДСМ Скопје, 19.05.2017 Почитувани граѓани, Нов Клинички центар во Скопје ќе изгради новата реформска Влада. Граѓаните на Македонија ќе добијат реален, модерен...

Груевски: Новиот Клинички центар е проект со најголемо значење за македонското здравство

Нетпрес | пред 11 месеци

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

По низа скандали Тодоров во владата потпиша договор за изградба на Клинички центар

По низа скандали, Тодоров во владата потпиша договор за изградба на Клинички центар

Фокус | пред 11 месеци

Министерот за здравство Никола Тодоров денеска во свечената сала на владата го потпиша договорот за изградба на нов Клинички центар во вредност од 72 милиони евра. На потпишувањето на договорот присуствуваа...

Груевски Нашиот збор се исполнува започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Груевски: Нашиот збор се исполнува, започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Курир | пред 11 месеци

Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ е најголем здравствен комплекс во Република Македонија, на површина од 17 хектари, кој се состои од 32 независни субјекти со вкупен персонал од 3.400 медицински и административен...

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Локално | пред 11 месеци

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар. Додека се чека нов владин состав техничката Влада продолжува да турка проекти. Договорот  и официјално соопштија дека ќе го  потпишува...

Тодоров Здравјето не препознава политичка етничка или каква било припадност

Тодоров: Здравјето не препознава политичка, етничка или каква било припадност

Денешен | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Скопје Инфо | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Вистина | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Груевски Нашиот збор се исполнува започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Груевски: Нашиот збор се исполнува, започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Вистина | пред 11 месеци

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Денешен | пред 11 месеци

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Груевски на Фејсбук Стоиме на зборот се реализира најголемиот проект во здравството

Груевски на Фејсбук: Стоиме на зборот, се реализира најголемиот проект во здравството

Прес 24 | пред 11 месеци

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Новата влада ќе го преиспита договорот за Клинички

Новата влада ќе го преиспита договорот за Клинички

Нова ТВ | пред 11 месеци

-Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави  портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, одговарајќи на новинарско прашање, откако денеска...

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

24 вести | пред 11 месеци

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар. Додека се чека нов владин состав техничката Влада продолжува да турка проекти. Договорот  и официјално соопштија дека ќе го  потпишува...

Додека се крчка новата влада старата потпишува договори за изградба на новиот Клинички центар

Додека се крчка новата влада, старата потпишува договори за изградба на новиот Клинички центар

Фактор | пред 11 месеци

И додека новиот мандатар ги склопува коцките за состав на новата Владата, старата потпишува нови договори. Според најавите денеска треба да биде потпишан договорот за изградба на новиот Клинички центар...

ШИЛЕГОВ Клинички центар ќе изгради новата Влада ќе има ревизија на договорот потпишан од Тодоров

ШИЛЕГОВ: Клинички центар ќе изгради новата Влада, ќе има ревизија на договорот потпишан од Тодоров!

Sky | пред 11 месеци

- Нов Клинички центар во Скопје ќе изгради новата реформска Влада. Граѓаните на Македонија ќе добијат реален, модерен и функционален Универзитетски клинички центар, изјави денеска Петре Шилегов, портпарол...

Погледнете како ќе изгледа новиот клинички центар во Скопје

Погледнете како ќе изгледа новиот клинички центар во Скопје

Пулс 24 | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Курир | пред 11 месеци

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ – Скопје. Од Владата информираат...

Ќе има и хелиодром Погледнете како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Ќе има и хелиодром: Погледнете како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Република | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи, денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје еве како ќе изгледа

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје, еве како ќе изгледа

Република | пред 11 месеци

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската...

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Вистина | пред 11 месеци

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ – Скопје. Од Владата информираат...

Тодоров Со изградба на новиот клинички центар ќе се постават нови стандарди за квалитет на здравството

Тодоров: Со изградба на новиот клинички центар ќе се постават нови стандарди за квалитет на здравството

Република | пред 11 месеци

Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје. Вредноста на договорот изнесува...

Тодоров во последните денови од техничката влада го потпиша договорот за Клинички

Тодоров во последните денови од техничката влада го потпиша договорот за Клинички

Reporter.mk | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

За четири години Скопје ќе добие нов Клинички центар

За четири години Скопје ќе добие нов Клинички центар

Сител | пред 11 месеци

Embedded video for За четири години Скопје ќе добие нов Клинички центар Потпишан договорот за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје. Градежните активности треба да почнат летото....

Груевски Започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Груевски: Започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Пулс 24 | пред 11 месеци

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Груевски  Она што го ветивме почнува да се реализира  потпишан договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Груевски: Она што го ветивме почнува да се реализира – потпишан договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Република | пред 11 месеци

-Низ овие клиники на годишно ниво минуваат повеќе од 800.000 луѓе, односно околу 2.200 луѓе дневно. Вкупната новопроектирана нето површина на оваа зграда изнесува 46.987 м2 корисен простор, 6.416,89 м2...

Eве како ќе изгледа новиот клинички центар Мајка Тереза

Eве како ќе изгледа новиот клинички центар Мајка Тереза

Вечер | пред 11 месеци

Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата. Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка...

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Пулс 24 | пред 11 месеци

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ – Скопје. Од Владата информираат...

Потпишан Договорот за изградба на Kлиничкиот центар  Ќе го градат Гранит Бетон и италијанска фирма

Потпишан Договорот за изградба на Kлиничкиот центар – Ќе го градат Гранит, Бетон и италијанска фирма

Здравство 24 | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Груевски Нашиот збор се исполнува започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Груевски: Нашиот збор се исполнува, започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Слободна Македонија | пред 11 месеци

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Потпишан договорот за изградба на новиот клинички центар Мајка Тереза

Потпишан договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“

Sky | пред 11 месеци

Министерот за здравство во техничката влада, Никола Тодоров, официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“ со претставници на фирмите изведувачи на работите „Гранит“...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

ТВ 21 | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Вечер | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза"...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Слободна Македонија | пред 11 месеци

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Груевски Се исполнува уште едно ветување стартува изградбата на Клиничкиот центар Мајка Тереза

Груевски: Се исполнува уште едно ветување- стартува изградбата на Клиничкиот центар „Мајка Тереза"

Вечер | пред 11 месеци

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза" со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

ГРУЕВСКИ Нашиот збор не е празно ветување туку значи исполнување

ГРУЕВСКИ: Нашиот збор не е празно ветување, туку значи исполнување

Infomax | пред 11 месеци

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ПРИСУСТВУВА НА ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА ИЗГРАДБА НА НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ПРИСУСТВУВА НА ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА ИЗГРАДБА НА НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

Infomax | пред 11 месеци

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ – Скопје. Од Владата информираат...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност