Сара Мејс лаже

Сара Мејс лаже!

Вест | пред 11 месеци

Тие велат дека следната недела ќе се дознае за нивното изненадување, за кое велат дека е нешто несекојдневно, бидејки секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Песната Лажев јас со видео запис.

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски!

Вистина | пред 11 месеци

Кога се работи заизненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш сеинвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски ни подготвуваат изненадување

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски ни подготвуваат изненадување

Радио МК | пред 11 месеци

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката што започна со „ Немам пари “ и видео записот кој ја размрда...

Сара Мејс откри  Лажев јас

Сара Мејс откри „Лажев јас"!

Вечер | пред 11 месеци

Сара Мејс и Дамјан Пејчиновски по успешната соработка за темата „Немам пари" за следната недела најавуваат уше едно несекојдневно изненадување за својата публика. Имено, соработката, која започна со „Немам...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

Нетпрес | пред 11 месеци

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

Популарно | пред 11 месеци

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски!

Exclusive | пред 11 месеци

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

Story | пред 11 месеци

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски

Пулс 24 | пред 11 месеци

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски подготвуваат изненадување за публиката

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски подготвуваат изненадување за публиката

еМАГАЗИН | пред 11 месеци

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност