Евростат  Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Евростат - Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

Р.С. Европа | на 4.2017

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Евростат Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Евростат: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

Дневник | на 4.2017

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Евростат Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Евростат: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

A1on | на 4.2017

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

ЕВРОСТАТ Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

ЕВРОСТАТ: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

Телеграф | на 4.2017

Во 2015 година Бугарија им доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европската Унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Евростат Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Евростат: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

Алфа | на 4.2017

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе,...

Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

+Инфо | на 4.2017

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Евростат Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Евростат: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

ТВ Нова | на 4.2017

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Евростат Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Tурци

Евростат: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Tурци

Република | на 4.2017

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Бугарското државјанство на цена еве кои народи земаат бугарски пасош

Бугарското државјанство на цена, еве кои народи земаат бугарски пасош

Сител | на 4.2017

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Зошто ЕУ е злосторничка и криминална пирамида?

Нетпрес | на 4.2017

Европската Унија има неофицијална и официјална историја. Неофицијалната е меѓу 1951 и 1992 година, а официјалната е од договорот во Махстрихт , Холандија во 1992 година, до денес. И во двата дела од својата...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност