притисни ентер »

Топ вести

Скопје

Без струја делови од Кисела Вода
Без струја делови од Кисела Вода

Без струја делови од Кисела Вода

9
Во Горно Лисиче исчистена дива депонија од 2.000 квадратни метри, собрани 250 кубни метри смет

Во Горно Лисиче исчистена дива депонија од 2.000 квадратни метри, собрани 250 кубни метри смет

14
Позитива на денот: Како жителите на ЗОО Скопје уживаат во снегот

Позитива на денот: Како жителите на ЗОО Скопје уживаат во снегот

4
Осветлено е детското катче во ,,Паркот на бранителите” во Драчево

Осветлено е детското катче во ,,Паркот на бранителите” во Драчево

1
Без вода дел од корисниците на улица Ѓорѓи Абаџиев

Без вода дел од корисниците на улица Ѓорѓи Абаџиев

1
ВИДЕО | Јовановски од ЗХГ: Ќе се знае кој ќе загадува, а скопјани ќе учествуваат во изработка на „градски пасош“

ВИДЕО | Јовановски од ЗХГ: Ќе се знае кој ќе загадува, а скопјани ќе учествуваат во изработка на „градски пасош“

12
Фонтаната „Лотос“ пак ќе работи, за реконструкција ќе се потрошат 2,5 милиони денари

Фонтаната „Лотос“ пак ќе работи, за реконструкција ќе се потрошат 2,5 милиони денари

1
Градоначалникот Костовски донира пола плата за семејството Давитковиќ и почна акција за помош на браќата и сестрите

Градоначалникот Костовски донира пола плата за семејството Давитковиќ и почна акција за помош на браќата и сестрите

1
Градот да го изработи стратешкиот документ – Визија нула

Градот да го изработи стратешкиот документ – Визија нула

11
Кога ќе биде готова поликлиниката во Сарај? МЗ не одговори за набавката на опрема

Кога ќе биде готова поликлиниката во Сарај? МЗ не одговори за набавката на опрема

10