притисни ентер »

Топ вести

Македонија

Штрајкуваат обвинителите: Се бара зголемување на платите за 78 проценти и враќање на додатоците од 35 отсто
Штрајкуваат обвинителите: Се бара зголемување на платите за 78 проценти и враќање на додатоците од 35 отсто

Штрајкуваат обвинителите: Се бара зголемување на платите за 78 проценти и враќање на додатоците од 35 отсто

25
Обединетото Кралство иако не е веќе дел од Унијата ќе продолжи со поддршката на Македонија за членство во ЕУ, истакна Викерс

Обединетото Кралство иако не е веќе дел од Унијата ќе продолжи со поддршката на Македонија за членство во ЕУ, истакна Викерс

19
Пендаровски: ОПАЃА ПОДДРШКАТА ЗА ЗАПАДНО ОРИЕНТИРАНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

Пендаровски: ОПАЃА ПОДДРШКАТА ЗА ЗАПАДНО ОРИЕНТИРАНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

54
ВМРО-ДПМНЕ со амандмани ќе го блокира законот за амнестија

ВМРО-ДПМНЕ со амандмани ќе го блокира законот за амнестија

110
Мицкоски: Уште не се залечени раните за случајот со Онкологија, има нова афера каде ќерка дава тендер од 3 милиони на татко

Мицкоски: Уште не се залечени раните за случајот со Онкологија, има нова афера каде ќерка дава тендер од 3 милиони на татко

16
БЕСПЛАТНИ КОНТРАЦЕПТИВИ и апчињата за прекин на бременост да ги препишуваат и матичните гинеколози, бараат здруженијата МАГО и ХЕРА

БЕСПЛАТНИ КОНТРАЦЕПТИВИ и апчињата за прекин на бременост да ги препишуваат и матичните гинеколози, бараат здруженијата МАГО и ХЕРА

20
Пендаровски ги прими акредитивите на новоименуваниот амбасадор на Грузија

Пендаровски ги прими акредитивите на новоименуваниот амбасадор на Грузија

16
Уставниот суд донесе одлука да го поништи Упатството за водење на матични книги

Уставниот суд донесе одлука да го поништи Упатството за водење на матични книги

20
Грковска: Судиите мора да ја чуваат својата независност

Грковска: Судиите мора да ја чуваат својата независност

10
Одговорност за полицајците кои знаеле дека убиените жени од Кочани и од Куманово пријавиле насилство, а не ги заштитиле, бара Хелсиншкиот комитет за човекови права

Одговорност за полицајците кои знаеле дека убиените жени од Кочани и од Куманово пријавиле насилство, а не ги заштитиле, бара Хелсиншкиот комитет за човекови права

39