притисни ентер »

Топ вести

Здравје

Еве кои седум начини ќе ви помогнат да го исчистите вашето тело со здрава храна
Еве кои седум начини ќе ви помогнат да го исчистите вашето тело со здрава храна

Еве кои седум начини ќе ви помогнат да го исчистите вашето тело со здрава храна

3
Вештачката интелигенција го учи „јазикот на туморите“ за подобра дијагноза

Вештачката интелигенција го учи „јазикот на туморите“ за подобра дијагноза

6
Научниците од Харвард: Најмногу срцеви удари се случуваат во РЕМ-фазата на сонот

Научниците од Харвард: Најмногу срцеви удари се случуваат во РЕМ-фазата на сонот

11
КОГА МОЖАМ ДА ПОЧНАМ ДА ВОЗАМ ПО ЦАРСКИОТ РЕЗ? Еве кои други активности треба да ги одложите додека не закрепнете

КОГА МОЖАМ ДА ПОЧНАМ ДА ВОЗАМ ПО ЦАРСКИОТ РЕЗ? Еве кои други активности треба да ги одложите додека не закрепнете

1
Д-р Живорад Коцевски: МИНИМАЛНО ИНВАЗИВЕН ЛАСЕРСКИ ТРЕТМАН НА ВРАСНАТО ВЛАКНО (ПИЛОНИДАЛЕН СИНУС)

Д-р Живорад Коцевски: МИНИМАЛНО ИНВАЗИВЕН ЛАСЕРСКИ ТРЕТМАН НА ВРАСНАТО ВЛАКНО (ПИЛОНИДАЛЕН СИНУС)

3
Тројца кардиолози откриваат кои овошја ги јадат секој ден бидејќи се добри за срцето

Тројца кардиолози откриваат кои овошја ги јадат секој ден бидејќи се добри за срцето

6
ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ – една од главните ПРЕПОРАКИ за превенција и справување со ПРОШИРЕНИ ВЕНИ

ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ – една од главните ПРЕПОРАКИ за превенција и справување со ПРОШИРЕНИ ВЕНИ

1
Како НАЈЛЕСНО да ја намалите употребата на ПРОЦЕСИРАНА ХРАНА?

Како НАЈЛЕСНО да ја намалите употребата на ПРОЦЕСИРАНА ХРАНА?

1
Недостатокот на витамин Д има катастрофален ефект врз организмот: Ова се последиците

Недостатокот на витамин Д има катастрофален ефект врз организмот: Ова се последиците

2
Што се случува со телото кога сте премногу под стрес

Што се случува со телото кога сте премногу под стрес

3