притисни ентер »

Топ вести

Мода

Ревија како семеен албум: Високата мода на „Шанел“ ги собра музите во Париз
Ревија како семеен албум: Високата мода на „Шанел“ ги собра музите во Париз

Ревија како семеен албум: Високата мода на „Шанел“ ги собра музите во Париз

2
Што ни се допаѓа, а што не кај новата колекција на „Валентино“

Што ни се допаѓа, а што не кај новата колекција на „Валентино“

1
 „Диор“ модната недела во Париз ја замени со дигитална модна ревија

„Диор“ модната недела во Париз ја замени со дигитална модна ревија

3
Светот е нивна модна писта: Маж и жена на 65+ се вистински модни икони

Светот е нивна модна писта: Маж и жена на 65+ се вистински модни икони

1
За убав изглед, не можете да погрешите со пудрата

За убав изглед, не можете да погрешите со пудрата

1
Среда во здолниште на преклоп + блуза

Среда во здолниште на преклоп + блуза

2
Шанел со симбиоза од машки крој и романтични цветни карнери на Неделата на висока мода

Шанел со симбиоза од машки крој и романтични цветни карнери на Неделата на висока мода

1
12 знаци на неуреден изглед што ги забележувате кај другите, но не и кај вас самите

12 знаци на неуреден изглед што ги забележувате кај другите, но не и кај вас самите

1
Најдобро облечени НБА кошаркари во јануари

Најдобро облечени НБА кошаркари во јануари

1