Идеја

GRID.MK е независен научно-истражувачки проект кој опфаќа повеќе области:

Овој веб сајт е само еден придонес од научно-истражувачката работа кој е видлив за пошироката јавност.

Мисија

Наша мисија е да го усовршуваме овој веб сајт и да креираме уште услуги од кои ќе има бенефит целата заедница.

GRID.MK веб сајт

Сајтот GRID.MK не произведува сопствена содржина, туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб сајтови.

GRID.MK има задача да ги организира, групира, рангира и прикаже содржините од веб сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функционалности ги прават компјутерски алгоритми кои ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се појави на грешки.

Секој Ваш предлог, коментар или критика може да го оставите тука.

Анализа на вести

Анализата на вести се состои од следниве фази:

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност