притисни ентер »

Топ вести

Хумор

Апче

Апче

Трпе оди во аптека. – Дајте ми вијагра од 50мг за да ја израдувам жена ми вечер!! – Жал ми е, но во моментов немаме од 50мг. Ќе ви дадам една од 100мг и ќе ја расцепите на две. – Кој жената ли?? – Не господине, таблетата. Апче

11 видови на баби

11 видови на баби

1. Џејми Оливер Прати 24 кичен (со превод) и чита Храна и вино за да изгледаш здраво според непишаниот здравствен кодекс на бабите. Често експериментира во кујната, некогаш успешно, некогаш не, но секогаш те тера да дојадеш. Не готви обемно па не е проблем. 2. Стево Карапанџа (за помладите југословенски Џејми Оливер) Уште ја користи книгата со рецепти

Голови и интересни моменти