притисни ентер »

Италијанскиот креатор на парфеми Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови
Италијанскиот креатор на парфеми Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови

Италијанскиот креатор на парфеми Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови

Паоло Теренци, италијанскиот креатор на „Тицијана Теренци“ („Tiziana Terenzi“) и „Ви Канто“ („V Canto“), кои се дел од „Ниче“ („Niche“) парфемите, во парфимеријата „Анабела“ во Скопје презентираше како ги создава неговите парфеми. Филозофијата на Теренци е дека убавината треба да биде компонирана. Промовирајќи ги парфемите, ја раскажа семејната историја

Паоло Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови

Паоло Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови

Секој парфем е изработен од природни состојки, многу внимателно одбрани за време на сите негови патувања. Во неговата библиотека на мириси, има од 200 до 300 кои ги употребува постојано, правејќи нова композиција на мириси на кои никој не останува рамнодушен. Паоло Теренци, италијанскиот креатор на „Тицијана Теренци“ („Tiziana Terenzi“) и „Ви Канто“

Долгоочекуваниот настан се одржа во Скопје! Италијанскиот креатор на парфеми Paolo Terenzi креираше парфеми за македонските селебрити!

Долгоочекуваниот настан се одржа во Скопје! Италијанскиот креатор на парфеми Paolo Terenzi креираше парфеми за македонските селебрити!

„ Со љубов се е возможно “ – Paolo Terenzi Paolo Terenzi – едно од најголемите имиња во светот на niche парфемите! Paolo Terenzi, италијанскиот парфимер, креатор на парфемите од брендовите Tiziana Terenzi и V Canto, но и едно од најголемите имиња во светот на niche парфемите , пред очите на македонските блогери, ТВ лица и медиуми покажа како ги создава

Италијанскиот креатор на парфеми Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови

Италијанскиот креатор на парфеми Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови

Паоло Теренци, италијанскиот креатор на „Тицијана Теренци“ („Tiziana Terenzi“) и „Ви Канто“ („V Canto“), кои се дел од „Ниче“ („Niche“) парфемите, во парфимеријата „Анабела“ во Скопје презентираше како ги создава неговите парфеми. Филозофијата на Теренци е дека убавината треба да биде компонирана. Промовирајќи ги парфемите, ја раскажа семејната историја

Италијанскиот креатор на парфеми Paolo Terenzi во Македонија, ексклузивно пред македонската јавност ги промовираше своите брендови

Италијанскиот креатор на парфеми Paolo Terenzi во Македонија, ексклузивно пред македонската јавност ги промовираше своите брендови

Paolo Terenzi, италијанскиот креатор на Tiziana Terenzi и V Canto кои се дел од Niche парфемите, вчера пред очите на македонските блогери, тв лица и медиумипокажа како ги создава неговите парфеми. Промоцијата беше замислена и реализирана како интерактивна работилница, еден вид мастер час со присутните гости. Paolo Terenzi преку комуникација ги запознаваше

Италијанскиот креатор на парфеми Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови

Италијанскиот креатор на парфеми Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови

Паоло Теренци, италијанскиот креатор на „Тицијана Теренци“ („Tiziana Terenzi“) и „Ви Канто“ („V Canto“), кои се дел од „Ниче“ („Niche“) парфемите, во парфимеријата „Анабела“ во Скопје презентираше како ги создава неговите парфеми. Филозофијата на Теренци е дека убавината треба да биде компонирана. Промовирајќи ги парфемите, ја раскажа семејната историја

Италијанскиот креатор на парфеми Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови

Италијанскиот креатор на парфеми Теренци ексклузивно во Скопје ги промовираше своите брендови

Паоло Теренци, италијанскиот креатор на „Тицијана Теренци“ („Tiziana Terenzi“) и „Ви Канто“ („V Canto“), кои се дел од „Ниче“ („Niche“) парфемите, во парфимеријата „Анабела“ во Скопје презентираше како ги создава неговите парфеми. Скопје, 17 мај 2019 (МИА) – Паоло Теренци, италијанскиот креатор на „Тицијана Теренци“ („Tiziana Terenzi“) и „Ви Канто“

Италијанскиот креатор на парфеми Paolo Terenzi во Македонија, ексклузивно пред македонската јавност ги промовираше своите брендови

Италијанскиот креатор на парфеми Paolo Terenzi во Македонија, ексклузивно пред македонската јавност ги промовираше своите брендови

„Со љубов се е возможно“ – Paolo Terenzi Paolo Terenzi, италијанскиот креатор на Tiziana Terenzi и V Canto кои се дел од Niche парфемите, вчера пред очите на македонските блогери, тв лица и медиуми покажа како ги создава неговите парфеми. Промоцијата беше замислена и реализирана како интерактивна работилница, еден вид мастер час со присутните гости

Италијанскиот креатор на парфеми Paolo Terenzi во Македонија, ексклузивно пред македонската јавност ги промовираше своите брендови

Италијанскиот креатор на парфеми Paolo Terenzi во Македонија, ексклузивно пред македонската јавност ги промовираше своите брендови

Paolo Terenzi , италијанскиот креатор на Tiziana Terenzi и V Canto кои се дел од Niche парфемите, вчера пред очите на македонските блогери, тв лица и медиуми покажа како ги создава неговите парфеми. Промоцијата беше замислена и реализирана како интерактивна работилница, еден вид мастер час со присутните гости. Paolo Terenzi преку комуникација ги запознаваше