притисни ентер »

Политичката карма на власта
Политичката карма на власта

Политичката карма на власта

Портокалова фаза во државата. Ептен жешко. Пукаат медиумски „бомби“ и политички скандали. „Рекет“ е насловот на оваа летна епизода од скандали на власта. Во овие две и пол години од мандатот, најголемиот „успех“ на оваа власт е промената на државното име. Тоа беше главната мисија и цел на Премиерот и екипата околу него. Ветувањата од типот „ќе дојде