притисни ентер »

Одлука по смртта на Коби: Што ја натера Амбер Роуз да го истетовира челото?
Одлука по смртта на Коби: Што ја натера Амбер Роуз да го истетовира челото?

Одлука по смртта на Коби: Што ја натера Амбер Роуз да го истетовира челото?

Американската актерка и манекенка Амбер Роуз се пофали со новата тетоважа на нејзиното чело. Многумина ја осудија, а таа реши да ги сподели причините зошто го направила тоа. „За сите оние кои велат дека лицето ми е преубаво за да го тетовирам, тоа се истите оние кои ми велат дека сум преубава, а всушност лажат. Поентата ми е – правете го тоа што го

Амбер Роуз го истетовира челото, но никој не ја знае причината

Амбер Роуз го истетовира челото, но никој не ја знае причината

Американската актерка и манекенка Амбер Роуз се пофали со новата тетоважа на нејзиното чело. Многумина ја осудија, а таа реши да ги сподели причините зошто го направила тоа. „За сите оние кои велат дека лицето ми е преубаво за да го тетовирам, тоа се истите оние кои ми велат дека сум преубава, а всушност лажат. Поентата ми е – правете го тоа што го

Амбер Роуз го истетовира челото, одлуката ја донела по смртта на Коби

Амбер Роуз го истетовира челото, одлуката ја донела по смртта на Коби

Американската манекенка и актерка Амбер Роуз (36) се пофали со уште една тетоважа на социјалните мрежи, но овој пат на челото. Последната тетоважа им ја посветила на своите синови Себастијан и Слеш, чии имиња ги истетовирала на челото, пишува „Е!Њуз“. Зборовите „Беш Слеш“ (Bash Slash) беа напишани на нејзиното чело и додека некои беа воодушевени од

Амбер Роуз го истетовира челото, одлуката ја донела по смртта на Коби

Амбер Роуз го истетовира челото, одлуката ја донела по смртта на Коби

Американската манекенка и актерка Амбер Роуз (36) се пофали со уште една тетоважа на социјалните мрежи, но овој пат на челото. Последната тетоважа им ја посветила на своите синови Себастијан и Слеш, чии имиња ги истетовирала на челото, пишува „Е!Њуз“. Зборовите „Беш Слеш“ (Bash Slash) беа напишани на нејзиното чело и додека некои беа воодушевени од

Амбер Роуз го истетовира челото, одлуката ја донела по смртта на Коби

Амбер Роуз го истетовира челото, одлуката ја донела по смртта на Коби

Американската манекенка и актерка Амбер Роуз (36) се пофали со уште една тетоважа на социјалните мрежи, но овој пат на челото. Последната тетоважа им ја посветила на своите синови Себастијан и Слеш, чии имиња ги истетовирала на челото, пишува „Е!Њуз“. Зборовите „Беш Слеш“ (Bash Slash) беа напишани на нејзиното чело и додека некои беа воодушевени од

По смртта на Коби, старлетата се одлучи на чуден чекор

По смртта на Коби, старлетата се одлучи на чуден чекор

По смртта на Коби, старлетата се одлучи на чуден чекор Амбер Роуз, тетовираната старлета позната по провокативните фотографии, ја шокираше јавноста со новата тетоважа на ЧЕЛО. Амбер гордо го истетовирала прекарот на повозрасниот и името на помладиот син – „Баш“ за шестгодишниот Себастијан и „Слеш“ за истоимениот син – стар само три месеци.

Старлетата ги шокираше фановите: Погледнете што истетовирала на ЧЕЛО!

Старлетата ги шокираше фановите: Погледнете што истетовирала на ЧЕЛО!

Амбер Роуз, тетовираната старлета позната по провокативните фотографии, ја шокираше јавноста со новата тетоважа на ЧЕЛО. Амбер гордо го истетовирала прекарот на повозрасниот и името на помладиот син – „Баш“ за шестгодишниот Себастијан и „Слеш“ за истоимениот син – стар само три месеци. Фото: Инстаграм Старлетата (36) на Инстаграм објави дека многу