притисни ентер »

Се увезува од Косово: Внимавајте на напитокот „Прајм“, децата го обожаваат, Црна Гора веќе го забрани поради еден „тон“ шекери
Се увезува од Косово: Внимавајте на напитокот „Прајм“, децата го обожаваат, Црна Гора веќе го забрани поради еден „тон“ шекери

Се увезува од Косово: Внимавајте на напитокот „Прајм“, децата го обожаваат, Црна Гора веќе го забрани поради еден „тон“ шекери

Тинејџерите во регионот побудaлеа по напитокот наречен „Prime“.  Едно шишенце од половина литар чини седум евра и побарувачката е голема. Првично наменет за  спортисти и физички активни луѓе бидејќи обезбедува соодветна хидратација, не содржи кофеин и глутен, но има големо количество шекер. Создаден е од поранешните боксери Логан Пол и КСИ кои сега

Се увезува од Косово: Внимавајте на напитокот „Прајм“, децата го обожаваат, Црна Гора веќе го забрани поради еден „тон“ шекери

Се увезува од Косово: Внимавајте на напитокот „Прајм“, децата го обожаваат, Црна Гора веќе го забрани поради еден „тон“ шекери

Тинејџерите во регионот побудaлеа по напитокот наречен „Prime“.  Едно шишенце од половина литар чини седум евра и побарувачката е голема. Првично наменет за  спортисти и физички активни луѓе бидејќи обезбедува соодветна хидратација, не содржи кофеин и глутен, но има големо количество шекер. Овие пијалоци им се рекламираат на децата преку социјалните

Внимавајте ако децата ви побараат напиток „Прајм“-чини седум евра и има „тон“ шекери

Внимавајте ако децата ви побараат напиток „Прајм“-чини седум евра и има „тон“ шекери

Тинејџерите во регионот побудaлеа по напитокот наречен „Prime“.  Едно шишенце од половина литар чини седум евра и побарувачката е голема. Првично наменет за  спортисти и физички активни луѓе бидејќи обезбедува соодветна хидратација, не содржи кофеин и глутен, но има големо количество шекер. Создаден е од поранешните боксери Логан Пол и КСИ кои сега