притисни ентер »

Лејкерс се засилија со играч од градскиот ривал Клиперс

Лејкерс се засилија со играч од градскиот ривал Клиперс

Шампионот во НБА лигата Лос Анџелес Лејкерс го донесоа Монтрезл Харел, кој изминатата сезона беше дел од Лос Анџелес Клиперс. Кошаркарот кого го нарекуваат најдобар резервен играч ќе биде дел од екипата на Лејкерс во наредните две години. Монтрези е крилен центар, а минатата сезона му беше рекордна во која запиша во просек 18,6 поени и 7,1 скока по

Лејкерс се засилија со играч од градскиот ривал Клиперс

Лејкерс се засилија со играч од градскиот ривал Клиперс

Шампионот во НБА лигата Лос Анџелес Лејкерс го донесоа Монтрезл Харел, кој изминатата сезона беше дел од Лос Анџелес Клиперс. Кошаркарот кого го нарекуваат најдобар резервен играч ќе биде дел од екипата на Лејкерс во наредните две години. Монтрези е крилен центар, а минатата сезона му беше рекордна во која запиша во просек 18,6 поени и 7,1 скока по

Соседски грабеж: Лејкерс ја „украде“ најдобрата резерва на Клиперси и предизвика бура во НБА

Соседски грабеж: Лејкерс ја „украде“ најдобрата резерва на Клиперси и предизвика бура во НБА

На самото отворање на преодниот рок во НБА лигата, шампионот Лос Анџелес Лејкерс се покажа како најативен во првите неколку часа, режирајќи потези со кои предизвика бура од реакции во американската спортска јавност. „Езерџиите“ се јасни во намерата да го задржат Ентони Дејвис, но пред да се случи тоа, направија еден сензационален потег и „украдоа“

Најдобрата резерва во НБА од Клиперси се пресели во Лејкерси

Најдобрата резерва во НБА од Клиперси се пресели во Лејкерси

Монтрезл Харел, од Лос Анџелес Клиперс, кадиерата ќе ја предолжи во редовите на градските ривали Лејкерси. Херел како слободен играч договорил соработка со актуелните шампиони. Херел и Лејкерси договориле двегодишна соработка, за која кошаркарот ќе добие 19.000.000 долари. 26-годишниот кошаркар од Северна Каролина, во Лејкерси, доаѓа на местото на

Најдобрата резерва во НБА од Клиперси се пресели во Лејкерси

Најдобрата резерва во НБА од Клиперси се пресели во Лејкерси

Монтрезл Харел, од Лос Анџелес Клиперс, кадиерата ќе ја предолжи во редовите на градските ривали Лејкерси. Херел како слободен играч договорил соработка со актуелните шампиони. Херел и Лејкерси договориле двегодишна соработка, за која кошаркарот ќе добие 19.000.000 долари. 26-годишниот кошаркар од Северна Каролина, во Лејкерси, доаѓа на местото на

Најдобрата резерва во НБА од Клиперси се пресели во Лејкерси

Најдобрата резерва во НБА од Клиперси се пресели во Лејкерси

Монтрезл Харел, од Лос Анџелес Клиперс, кадиерата ќе ја предолжи во редовите на градските ривали Лејкерси. Херел како слободен играч договорил соработка со актуелните шампиони. Херел и Лејкерси договориле двегодишна соработка, за која кошаркарот ќе добие 19.000.000 долари. 26-годишниот кошаркар од Северна Каролина, во Лејкерси, доаѓа на местото на

Најдобрата резерва во НБА од Клиперси се пресели во Лејкерси

Најдобрата резерва во НБА од Клиперси се пресели во Лејкерси

Монтрезл Харел, од Лос Анџелес Клиперс, кадиерата ќе ја предолжи во редовите на градските ривали Лејкерси. Херел како слободен играч договорил соработка со актуелните шампиони. Херел и Лејкерси договориле двегодишна соработка, за која кошаркарот ќе добие 19.000.000 долари. 26-годишниот кошаркар од Северна Каролина, во Лејкерси, доаѓа на местото на

Најдобрата резерва во НБА од Клиперси се пресели во Лејкерси

Најдобрата резерва во НБА од Клиперси се пресели во Лејкерси

Монтрезл Харел, од Лос Анџелес Клиперс, кадиерата ќе ја предолжи во редовите на градските ривали Лејкерси. Херел како слободен играч договорил соработка со актуелните шампиони. Херел и Лејкерси договориле двегодишна соработка, за која кошаркарот ќе добие 19.000.000 долари. 26-годишниот кошаркар од Северна Каролина, во Лејкерси, доаѓа на местото на