притисни ентер »

Како се снимаат звуците за филмовите?
Како се снимаат звуците за филмовите?

Како се снимаат звуците за филмовите?

Кога режисерот ќе сака да нагласи некој звук, кој не е доволно гласен на снимката, за таа работа си постојат посебни професионалци за правење звучни ефекти.