притисни ентер »

Фото | Нов визуелен идентитет на ТВ 24 – студијата и шпиците
Фото | Нов визуелен идентитет на ТВ 24 – студијата и шпиците

Фото | Нов визуелен идентитет на ТВ 24 – студијата и шпиците

Промени во визуелниот идентитет на телевизија 24. Променет изглед во студијата на телевизијата и новини во информативните изданија. Од сега, централното издание на вестите во 17 часот ќе биде презентирано од двајца новинари – водители, а новини има и околу интеракцијата со новинарите кои пренесуваат информации во живо од терен. Покрај ова, изменети