притисни ентер »

Материјалите за конструкција на BMW моделите од иднината ќе можат да се рециклираат со околу 70 до 80%
Материјалите за конструкција на BMW моделите од иднината ќе можат да се рециклираат со околу 70 до 80%

Материјалите за конструкција на BMW моделите од иднината ќе можат да се рециклираат со околу 70 до 80%

Германскиот премиум производител BMW сака повторно да биде на врвот на индустрискиот сегмент во кој се натпреварува последните сто години Овој пат, тоа можеби не се должи на примената на технолошки решенија кои им го олеснуваат животот на клиентите, туку пред за подобрувања во производните процеси на долг рок. На саемот за автомобили во Минхен минатата

Материјалите за конструкција на BMW моделите од иднината ќе можат да се рециклираат со околу 70 до 80%

Материјалите за конструкција на BMW моделите од иднината ќе можат да се рециклираат со околу 70 до 80%

Германскиот премиум производител BMW сака повторно да биде на врвот на индустрискиот сегмент во кој се натпреварува последните сто години Овој пат, тоа можеби не се должи на примената на технолошки решенија кои им го олеснуваат животот на клиентите, туку пред за подобрувања во производните процеси на долг рок. На саемот за автомобили во Минхен минатата