притисни ентер »

„Индекс“: Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите
„Индекс“: Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите

„Индекс“: Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите

Според хрватскиот портал „Индекс”, Радио Мрежница неофицијално објави дека замената е резултат на притисокот на „бранителските здруженија“ и бранителите, кои изразија незадоволство од можноста Бајага да гостува кај нив. На годинашните „Денови на пивото” во Карловац требаше да настапи и Бајага, но наместо него, гостите ќе ги забавува „Ладно пиво”. Според

Откажан настап на Бајага во Хрватска поради притисок од бранителите

Откажан настап на Бајага во Хрватска поради притисок од бранителите

Во Карловац на фестивалот „Денови на пивото“ оваа година требаше да настапува и Бајага, но наместо него на програмата се впишани „Хладно пиво“. Како што објавува хрватскиот портал „Индекс“ измените во програмата се проади притисокот од здруженијата на бранители кои изразиле негодување на гостувањето на Бајага. Настапот на Бајага е откажан во последен

Откажан настап на Бајага во Хрватска поради притисок од бранителите

Откажан настап на Бајага во Хрватска поради притисок од бранителите

Во Карловац на фестивалот „Денови на пивото“ оваа година требаше да настапува и Бајага, но наместо него на програмата се впишани „Хладно пиво“. Како што објавува хрватскиот портал „Индекс“ измените во програмата се проади притисокот од здруженијата на бранители кои изразиле негодување на гостувањето на Бајага. Настапот на Бајага е откажан во последен

„Индекс“: Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите

„Индекс“: Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите

На годинашните „Денови на пивото” во Карловац требаше да настапи и Бајага, но наместо него, гостите ќе ги забавува „Ладно пиво”. Според хрватскиот портал „Индекс”, Радио Мрежница неофицијално објави дека замената е резултат на притисокот на „бранителските здруженија“ и бранителите, кои изразија незадоволство од можноста Бајага да гостува кај нив. Настапот

„Индекс“: Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите

„Индекс“: Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите

На годинашните „Денови на пивото” во Карловац требаше да настапи и Бајага, но наместо него, гостите ќе ги забавува „Ладно пиво”. Според хрватскиот портал „Индекс”, Радио Мрежница неофицијално објави дека замената е резултат на притисокот на „бранителските здруженија“ и бранителите, кои изразија незадоволство од можноста Бајага да гостува кај нив. Настапот

„Индекс“: Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите

„Индекс“: Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите

На годинашните „Денови на пивото” во Карловац требаше да настапи и Бајага, но наместо него, гостите ќе ги забавува „Ладно пиво”. Според хрватскиот портал „Индекс”, Радио Мрежница неофицијално објави дека замената е резултат на притисокот на „бранителските здруженија“ и бранителите, кои изразија незадоволство од можноста Бајага да гостува кај нив. Настапот

Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите

Откажан настапот на Бајага во Хрватска под притисок на бранителите

На годинашните „Денови на пивото” во Карловац требаше да настапи и Бајага, но наместо него, гостите ќе ги забавува „Ладно пиво”. Според хрватскиот портал „Индекс”, Радио Мрежница неофицијално објави дека замената е резултат на притисокот на „бранителските здруженија“ и бранителите, кои изразија незадоволство од можноста Бајага да гостува кај нив. Настапот