притисни ентер »

„Тринити стрингс“ ги споија генерациите во Аеродром со летна забава и музички хитови
„Тринити стрингс“ ги споија генерациите во Аеродром со летна забава и музички хитови

„Тринити стрингс“ ги споија генерациите во Аеродром со летна забава и музички хитови

Со избрани музички хитови отсвирени на гудачки инструменти, дамите од триото „Тринити стрингс“ вчеравечр ги собраа жителите на населбата Аеродром во паркот на светилките каде се случуваше вистинска забава. Со многу енергија и во позитивна атмосфера, аеродромци од сите генерации уживаа во летното интермецо. Ова беше вистинско освежување по долгата година

„Тринити стрингс“ ги споија генерациите во Аеродром со летна забава и музички хитови

„Тринити стрингс“ ги споија генерациите во Аеродром со летна забава и музички хитови

Со избрани музички хитови отсвирени на гудачки инструменти, дамите од триото „Тринити стрингс“ вчеравечр ги собраа жителите на населбата Аеродром во паркот на светилките каде се случуваше вистинска забава. Со многу енергија и во позитивна атмосфера аеродромци од сите генерации уживаа во летното интремецо. Ова беше вистинско освежување по долгата година

„Тринити стрингс“ ги споија генерациите во Аеродром со летна забава и музички хитови

„Тринити стрингс“ ги споија генерациите во Аеродром со летна забава и музички хитови

Со избрани музички хитови отсвирени на гудачки инструменти, дамите од триото „Тринити стрингс“ вчеравечр ги собраа жителите на населбата Аеродром во паркот на светилките каде се случуваше вистинска забава. Со многу енергија и во позитивна атмосфера, аеродромци од сите генерации уживаа во летното интермецо. Ова беше вистинско освежување по долгата година

Аеродромци уживаа во летното интермецо во паркот под светилките

Аеродромци уживаа во летното интермецо во паркот под светилките

Со многу енергија и позитивна атмосфера аеродромци вчера во паркот под светилките уживаа во музиката на триото „Тринити стрингс“, чиј настап го организираше Општина Аеродром во соработка со Здружението на естрадни уметници (ЗЕУМ). „Летното интермецо во паркот под светилки го овозможивме со цел да се дружиме, да се забавуваме и да ја промовираме македонската

Аеродромци уживаа во летното интермецо

Аеродромци уживаа во летното интермецо

Со многу енергија и позитивна атмосфера аеродромци вчера во паркот под светилките уживаа во музиката на триото „Тринити стрингс“, чиј настап го организираше Општина Аеродром во соработка со Здружението на естрадни уметници (ЗЕУМ). -Летното интермецо во паркот под светилки го овозможивме со цел да се дружиме, да се забавуваме и да ја промовираме македонската

Аеродромци уживаа во летното интермецо во паркот под светилките

Аеродромци уживаа во летното интермецо во паркот под светилките

Со многу енергија и позитивна атмосфера аеродромци вчера во паркот под светилките уживаа во музиката на триото „Тринитистрингс“, чиј настап го организираше Општина Аеродром во соработка со Здружението на естрадни уметници (ЗЕУМ). „Летното интермецо во паркот под светилки го овозможивме со цел да се дружиме, да се забавуваме и да ја промовираме македонската

Аеродромци уживаа во летното интермецо во паркот под светилките

Аеродромци уживаа во летното интермецо во паркот под светилките

Со многу енергија и позитивна атмосфера аеродромци вчера во паркот под светилките уживаа во музиката на триото „Тринити стрингс“, чиј настап го организираше Општина Аеродром во соработка со Здружението на естрадни уметници (ЗЕУМ). „Летното интермецо во паркот под светилки го овозможивме со цел да се дружиме, да се забавуваме и да ја промовираме македонската

Концерт на гудачкото трио „Тринити стрингс“ во Аеродром

Концерт на гудачкото трио „Тринити стрингс“ во Аеродром

Гудачкото трио „Тринити стрингс“ вечер од 21 часот ќе одржи миниконцерт „Летно интермецо“ во Паркот под светилки во Аеродром (во близина на слаткарницата „Палма“). Концертот го организира Општина Аеродром во соработка со Здружението на естрадни уметници (ЗЕУМ) со цел граѓаните да се анимираат во летниот период и да се промовира македонската музика

Концерт на гудачкото трио „Тринити стрингс“ во Аеродром

Концерт на гудачкото трио „Тринити стрингс“ во Аеродром

Гудачкото трио „Тринити стрингс“ вечер од 21 часот ќе одржи миниконцерт „Летно интермецо“ во Паркот под светилки во Аеродром (во близина на слаткарницата „Палма“). Концертот го организира Општина Аеродром во соработка со Здружението на естрадни уметници (ЗЕУМ) со цел граѓаните да се анимираат во летниот период и да се промовира македонската музика

Концерт на гудачкото трио „Тринити Стрингс“

Концерт на гудачкото трио „Тринити Стрингс“

Денеска, во паркот под светилки (новиот зелен сквер во близина на слаткарницата „Палма“) од 21:00 до 22:00 часот ќе се одржи мини-концерт на триото „Тринити Стрингс“. Концертот го организира Општина Аеродром во соработка со Здружението на естрадни уметници (ЗЕУМ) со цел граѓаните да се анимираат во летниот период и да се промовира македонската музика