притисни ентер »

Европски и економски перспективи на Македонија во време на Корона!
Европски и економски перспективи на Македонија во време на Корона!

Европски и економски перспективи на Македонија во време на Корона!

Се наоѓаме, можеби во клучната седмица од карантин корона кризата, после која ќе се види накаде ќе се развива ситуацијата со опасниот вирус во Македонија - дали на полошо, или ситуацијата ќе биде колку толку држена под контрола. Дојде и официјално календарски пролетта, заврна снег. И покрај тоа што има тези дека „топлото време го уништува  Корона вирусот“