притисни ентер »

Таа дојде до топ форма со анти дијета
Таа дојде до топ форма со анти дијета

Таа дојде до топ форма со анти дијета

Речиси секоја диета бара броење на калории, но за една  девојка како успешен  се покажа сосема спротивен метод. 30-годишниот Madalin Đorđeta Frodsem решил да ја  проба т.н. анти дијета и престанала да ги брои калориите. "Се сеќавам кога ги гледав трансформациите на други жени, и му  ги покажував фотографиите на мојот тренер, ги анализирав нивните тела