притисни ентер »

10. издание Скопје Синема Сити: Визуелните доживувања од настапите на Влатко Стефановски на изложба „Тhe Vlatko Stefanovski Expirience“
10. издание Скопје Синема Сити: Визуелните доживувања од настапите на Влатко Стефановски на изложба „Тhe Vlatko Stefanovski Expirience“

10. издание Скопје Синема Сити: Визуелните доживувања од настапите на Влатко Стефановски на изложба „Тhe Vlatko Stefanovski Expirience“

Јубилејното 10. издание на фестивалот Скопје Синема Сити, кој успешно веќе една деценија го негува музичкиот документарен филм, и посветено работи на одржување на урбаната сцена во градот, организира голема групна изложба на фотографии од концертите на гитарскиот маестро Влатко Стефановски, на 26 јуни во Мала станица. „The Vlatko Stefanovski Experience“,

Визуелните доживувања од настапите на Влатко Стефановски на изложбата – The Vlatko Stefanovski Experience

Визуелните доживувања од настапите на Влатко Стефановски на изложбата – The Vlatko Stefanovski Experience

63 Споделувања Share Tweet „The Vlatko Stefanovski Experience“, на 26 јуни, во Мала станица ќе вклучи фотографии на Стефан Рајхл, Ангел Ситновски – Бојс, Огнен Ацевски и Немања Ѓорѓевиќ, како и артефакти и фотографии од архивите на музичкиот историчар Тошо Филиповски и Владимир Мандичевски – Манде.

Голема изложба посветена на Влатко Стефановски: „The Vlatko Stefanovski Experience“ за почеток на 10. издание на Скопје Синема Сити

Голема изложба посветена на Влатко Стефановски: „The Vlatko Stefanovski Experience“ за почеток на 10. издание на Скопје Синема Сити

The Vlatko Stefanovski Experience“, на 26 јуни, во Мала станица ќе вклучи фотографии на Стефан Рајхл, Ангел Ситновски - Бојс, Огнен Ацевски и Немања Ѓорѓевиќ, како и артефакти и фотографии од архивите на музичкиот историчар Тошо Филиповски и Владимир Мандичевски - Манде. „The Vlatko Stefanovski Experience“, е насловена изложбата на фотографии која

10.Издание Скопје Синема Сити: визуелените доживувања од настапите на влатко Стефановски на изложбата „The Vlatko Stefanovski expirience “

10.Издание Скопје Синема Сити: визуелените доживувања од настапите на влатко Стефановски на изложбата „The Vlatko Stefanovski expirience “

„The Vlatko Stefanovski Experience“, на 26 јуни, во Мала станица ќе вклучи фотографии на Стефан Рајхл, Ангел Ситновски – Бојс, Огнен Ацевски и Немања Ѓорѓевиќ, како и артефакти и фотографии од архивите на музичкиот историчар Тошо Филиповски и Владимир Мандичевски – Манде. „The Vlatko Stefanovski Experience“, е насловена изложбата на фотографии која