притисни ентер »

Ало, овде Весна од Стопанска банка на телефон…
Ало, овде Весна од Стопанска банка на телефон…

Ало, овде Весна од Стопанска банка на телефон…

Му вртат на Цветко од Банка: – Ало, овде Весна од Стопанска банка на телефон. – Весна те молам не ми се јавувај, жена ми е љубоморна. – Ама господине вие имате долг! – Ако те слушни за ова, навистина ќе ми направиш многу проблеми.