притисни ентер »

Спасовски: Не може да се повтори 27 април во ниту еден момент
Спасовски: Не може да се повтори 27 април во ниту еден момент

Спасовски: Не може да се повтори 27 април во ниту еден момент

Македонската јавност треба да знае оти 27 април не може да се повтори во ниту еден момент. Граѓаните треба да бидат безбедни, институциите функционираат и секој без разлика дали е член на политичка партија, дали е граѓанин, кој има намера да учествува повторно во нарушувањето на уставниот поредок на Република Македонија му упатувам порака да се откаже

Спасовски: Мицкоски има полициско обезбедување, безобразно е да провоцира

Спасовски: Мицкоски има полициско обезбедување, безобразно е да провоцира

Македонската јавност треба да знае оти 27 април не може да се повтори во ниту еден момент. Граѓаните треба да бидат безбедни, институциите функционираат и секој без разлика дали е член на политичка партија, дали е граѓанин, кој има намера да учествува повторно во нарушувањето на уставниот поредок на Република Македонија му упатувам порака да се откаже

Спасовски уверува дека 27 април не може да се повтори

Спасовски уверува дека 27 април не може да се повтори

Македонската јавност треба да знае оти 27 април не може да се повтори во ниту еден момент. Граѓаните треба да бидат безбедни, институциите функционираат и секој без разлика дали е член на политичка партија, дали е граѓанин, кој има намера да учествува повторно во нарушувањето на уставниот поредок на Република Македонија му упатувам порака да се откаже

Спасовски: Не може да се повтори 27 април

Спасовски: Не може да се повтори 27 април

На обвинувањата на претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски дека на протестите имало полицајци провокатори, министерот Спасовски рече дека има полицајци кои си ја вршат својата работа, полицајци кои го штитат јавниот ред и мир, полицајци кои ја гарантираат безбедноста на државата. Македонската јавност треба да знае оти 27 април не може да се

Спасовски: Не може да се повтори 27 април

Спасовски: Не може да се повтори 27 април

Македонската јавност треба да знае оти 27 април не може да се повтори во ниту еден момент. Граѓаните треба да бидат безбедни, институциите функционираат и секој без разлика дали е член на политичка партија, дали е граѓанин, кој има намера да учествува повторно во нарушувањето на уставниот поредок на Република Македонија му упатувам порака да се откаже

Спасовски: Нема да дозволам уште еден упад во Собрание

Спасовски: Нема да дозволам уште еден упад во Собрание

Оливер Спасовски, министерот за внатрешни работи, на новинарско прашање одговори дека е убеден во тоа дека нема да има уште еден упад во Собранието за време и по изгласувањето на уставните измени, по оној на 27 април во 2017-та. Наведе дека нема да дозволи протестите да ескалираат и дека има контрола над сите можни сценарија. „Македонската јавност

Спасовски: Не може да се повтори 27 април

Спасовски: Не може да се повтори 27 април

Македонската јавност треба да знае оти 27 април не може да се повтори во ниту еден момент. Граѓаните треба да бидат безбедни, институциите функционираат и секој без разлика дали е член на политичка партија, дали е граѓанин, кој има намера да учествува повторно во нарушувањето на уставниот поредок на Република Македонија му упатувам порака да се откаже

Спасовски: Не може да се повтори 27 април

Спасовски: Не може да се повтори 27 април

Спасовски: Не може да се повтори 27 април Македонската јавност треба да знае оти 27 април не може да се повтори во ниту еден момент. Граѓаните треба да бидат безбедни, институциите функционираат и секој без разлика дали е член на политичка партија, дали е граѓанин, кој има намера да учествува повторно во нарушувањето на уставниот поредок на Република

Спасовски: Не може да се повтори 27 април

Спасовски: Не може да се повтори 27 април

Граѓаните треба да бидат безбедни, институциите функционираат и секој без разлика дали е член на политичка партија, дали е граѓанин, кој има намера да учествува повторно во нарушувањето на уставниот поредок на Република Македонија му упатувам порака да се откаже од таквата намера, бидејќи ние сме цврсто решени да се чува уставниот поредок и да се зачуваат