притисни ентер »

Татко од Кина направил безбедосна носилка за своето бебе за заштита од вирусот корона од транспортер за мачки
Татко од Кина направил безбедосна носилка за своето бебе за заштита од вирусот корона од транспортер за мачки

Татко од Кина направил безбедосна носилка за своето бебе за заштита од вирусот корона од транспортер за мачки

Сао Јунџе (30) кој живее во Шангај со својата сопруга и бебето, пренаменил, транспортер за мачки за да направи носилка која се затвора и има монитор за квалитет на воздухот кој ја прикажува концентрацијата на јаглероден диокид внатре. Поради епидемијата поминав цел месец изработувајќи ја оваа носилка за своето дете. Тоа може да создаде безбедно и удобно

Кинез направил специјална носилка за неговото бебе во доба на коронавирус

Кинез направил специјална носилка за неговото бебе во доба на коронавирус

Чао Јунџи татко на двемесечно бебе во Шангај направил носилка за бебе опремена со систем за прочистување на воздухот за да го сочува своето дете од инфекцијата на коронавирус. Триесетгодишниот Чао, го преуредил транспортерот за мачки за да направи носилка која се затвора и има монитор за квалитетот на воздухот, кој ја покажува концентрацијата на јаглен

Кинез направил специјална носилка за неговото бебе во доба на коронавирус

Кинез направил специјална носилка за неговото бебе во доба на коронавирус

Чао Јунџи татко на двемесечно бебе во Шангај направил носилка за бебе опремена со систем за прочистување на воздухот за да го сочува своето дете од инфекцијата на коронавирус. Триесетгодишниот Чао, го преуредил транспортерот за мачки за да направи носилка која се затвора и има монитор за квалитетот на воздухот, кој ја покажува концентрацијата на јаглен

ИНОВАЦИЈА ВО ИЗОЛАЦИЈА – НЕВЕРОЈАТНО, ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА НАПРАВИЛ НОСИЛКА ЗА БЕБЕ: На транспортер за мачки го вградил ова за да безгрижно прошетаат!

ИНОВАЦИЈА ВО ИЗОЛАЦИЈА – НЕВЕРОЈАТНО, ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА НАПРАВИЛ НОСИЛКА ЗА БЕБЕ: На транспортер за мачки го вградил ова за да безгрижно прошетаат!

Таткото на двомесечно бебе во Шангај изградил бејби носилка со систем за прочистување на воздухот за да го заштити своето бебе од инфекција на корона вирусот. Као Јунџ (30) реконструирал транспортер за мачки за да направи носилка што се затвора и има монитор за квалитет на воздухот што ја прикажува концентрацијата на јаглерод диоксид внатре. “Поради

Направил носилка за бебе во екот на коронавирусот: На транспортер за мачки го вградил ова па безгрижно прошетал

Направил носилка за бебе во екот на коронавирусот: На транспортер за мачки го вградил ова па безгрижно прошетал

Татко на двомесечно бебе од Шангај направил носилка за бебе опремена со систем за прочистување на воздух, за да го сочува своето дете од инфекција со коронавирус. Чао Јунџе, имено, преуредил транспортер за мачки за да направи носилка која се затвора и има монитор за квалитет на воздухот кој прикажува концентрација на јаглерод диоксид внатре во носилката