притисни ентер »

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор
Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

Турски воени авиони Ф-16, во три наврати во периодот меѓу 10,02 и 10,48 часот по локално време, без претходно да достават план за летање, го нарушиле грчкиот воздушен простор, објави грчката новинска агенција АНА-МПА, јави дописничката на МИА од Атина. Турските воени авиони прелетале над островите Левита, Панаја и Инусес, а биле препознати и пресретнати

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

Турски воени авиони Ф-16, во три наврати во периодот меѓу 10,02 и 10,48 часот по локално време, без претходно да достават план за летање, го нарушиле грчкиот воздушен простор, објави грчката новинска агенција АНА-МПА, јави дописничката на МИА од Атина. Турските воени авиони прелетале над островите Левита, Панаја и Инусес, а биле препознати и пресретнати

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

– Турски воени авиони Ф-16, во три наврати во периодот меѓу 10,02 и 10,48 часот по локално време, без претходно да достават план за летање, го нарушиле грчкиот воздушен простор, објави грчката новинска агенција АНА-МПА, јави дописничката на МИА од Атина. Турските воени авиони прелетале над островите Левита, Панаја и Инусес, а биле препознати и пресретнати

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

Турски воени авиони Ф-16, во три наврати во периодот меѓу 10,02 и 10,48 часот по локално време, без претходно да достават план за летање, го нарушиле грчкиот воздушен простор, објави грчката новинска агенција АНА-МПА, јави дописничката на МИА од Атина. Турските воени авиони прелетале над островите Левита, Панаја и Инусес, а биле препознати и пресретнати

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

– Турски воени авиони Ф-16, во три наврати во периодот меѓу 10,02 и 10,48 часот по локално време, без претходно да достават план за летање, го нарушиле грчкиот воздушен простор, објави грчката новинска агенција АНА-МПА, јави дописничката на МИА од Атина. Турските воени авиони прелетале над островите Левита, Панаја и Инусес, а биле препознати и пресретнати

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

Турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор

Турски воени авиони Ф-16, во три наврати во периодот меѓу 10,02 и 10,48 часот по локално време, без претходно да достават план за летање, го нарушиле грчкиот воздушен простор, објави грчката новинска агенција АНА-МПА, јави дописничката на МИА од Атина. Атина, 14 јануари 2020 (МИА) – Турски воени авиони Ф-16, во три наврати во периодот меѓу 10,02 и