притисни ентер »

Оние што сега молчат му служат на новиот империјализам
Оние што сега молчат му служат на новиот империјализам

Оние што сега молчат му служат на новиот империјализам

За мене е чест да се обратам на ова собрание за да го донесам гласот на Франција до него. И во овој момент мислам на оние кои се бореа во мојата земја, но и во целиот свет за, токму, Франција да биде слободна. На оние кои исто така сметаа дека судбината на Европа не може да биде рамнодушна кон нив во други времиња, и за оние, без разлика дали доаѓаат