притисни ентер »

Зошто овој татко заслужува почит?
Зошто овој татко заслужува почит?

Зошто овој татко заслужува почит?

Жител на Велика Британија чие име е Бенџамин Карпентер  е навистина „човечко суштество“. Бенџамин  посвоил 4 дечиња со посебни потреби и има за цел овој свет за нив да го направи подобро место за живеење. Тој вели дека пораснал во религиозно семејство и отсекогаш сакал да стане татко. Да има биолошки деца никогаш не му било приоритет и посвојувањето

Супер херој на модерното време: Маж посвои 4 дечиња со посебни потреби

Супер херој на модерното време: Маж посвои 4 дечиња со посебни потреби

Бенџамин Карпентер од Велика Британија е вистински инспиративно човечко суштество. Тој посвоил 4 дечиња со посебни потреби и има за цел овој свет за нив да го направи подобро место за живеење. Бенџамин вели дека пораснал во религиозно семејство и отсекогаш сакал да стане татко. Да има биолошки деца никогаш не му било приоритет и посвојувањето му се