притисни ентер »

Без струја утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош
Без струја утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Без струја утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00

Делови од Кисела Вода, Центар и Карпош во петок ќе немаат струја

Делови од Кисела Вода, Центар и Карпош во петок ќе немаат струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без струја утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од улиците: Томе Стефановски и Славка Димкова во нас. Драчево, (Општина Кисела Вода). Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од

Делови од Кисела Вода, Центар и Карпош во петок ќе немаат струја

Делови од Кисела Вода, Центар и Карпош во петок ќе немаат струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без струја утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од улиците: Томе Стефановски и Славка Димкова во нас. Драчево, (Општина Кисела Вода). Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од

Утре без вода дел од скопската улица „Христо Татарчев“

Утре без вода дел од скопската улица „Христо Татарчев“

Поради дефект на приклучна цевка ф-80 милиметри на улица „Христо Татарчев“ 10, прекин во водоснабдување утре ќе имаат корисниците на дел од истата улица од броевите 1 до 50, соопшти ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје. – Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот, па до завршување со санација на дефектот, информираат од градскиот водовод. Би

Утре без вода дел од скопската улица „Христо Татарчев“

Утре без вода дел од скопската улица „Христо Татарчев“

Поради дефект на приклучна цевка ф-80 милиметри на улица „Христо Татарчев“ 10, прекин во водоснабдување утре ќе имаат корисниците на дел од истата улица од броевите 1 до 50, соопшти ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје. – Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот, па до завршување со санација на дефектот, информираат од градскиот водовод. Текстот

Утре без струја делови на Кисела Вода, Центар и Карпош

Утре без струја делови на Кисела Вода, Центар и Карпош

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат следните корисници: Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од делови од улиците: Томе Стефановски и Славка Димкова во нас. Драчево. ( Општина Кисела Вода ) Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. 166. ( Општина Центар ) Од 08:30 до 10:30 часот,

Утре без струја делови на Кисела Вода, Центар и Карпош

Утре без струја делови на Кисела Вода, Центар и Карпош

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат следните корисници: Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од делови од улиците: Томе Стефановски и Славка Димкова во нас. Драчево. ( Општина Кисела Вода ) Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. 166. ( Општина Центар ) Од 08:30 до 10:30 часот,

Без електрична енергија утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Без електрична енергија утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од улиците: Томе Стефановски и Славка Димкова во нас. Драчево, (Општина Кисела Вода). Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. 166, (Општина Центар), а од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од делови од улиците: Иван Цанкар, Бела Краина и Франц Месеснел во населба Влае, (Општина

Утре без струја делови на Кисела Вода, Центар и Карпош

Утре без струја делови на Кисела Вода, Центар и Карпош

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат следните корисници: Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од делови од улиците: Томе Стефановски и Славка Димкова во нас. Драчево. ( Општина Кисела Вода ) Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. 166. ( Општина Центар ) Од 08:30 до 10:30 часот,