притисни ентер »

„Mercedes“ нуди зголемување на силата со претплата
„Mercedes“ нуди зголемување на силата со претплата

„Mercedes“ нуди зголемување на силата со претплата

Автомобилите стануваат мрежни компјутери, а нагодувањето може да се направи на претплата. Се почести се случаите каде произведувачите „отклучуваат“ поединечни можности на автомобилот, што многумина не го прифаќаат најдобро. Така минатото лето „BMW“ воведе опција за нарачка на греење на седиштата по цена од околу 18 евра месечно, како и можност за греење

Mercedes ќе ги заклучи подобрените перформанси во своите електрични возила зад претплата од 1.200 долари

Mercedes ќе ги заклучи подобрените перформанси во своите електрични возила зад претплата од 1.200 долари

Mercedes ја подигнува претплатата на сосема ново, лудо ниво. Имено, за новиот модел на електричниот мерцедес „Mercedes EQ“ клиентите ќе треба да плаќаат 1.200 долари (околу 1.160 евра), плус даноци, годишно за да можат да ги „отклучат“ сите изведби на својот нов миленик. Во онлајн продавницата на Mercedes ќе ја најдете услугата „Забрзување“ за сите