притисни ентер »

[Став] Хероите на апокалипсата
[Став] Хероите на апокалипсата

[Став] Хероите на апокалипсата

Од нападот на Киев на 24 февруари / Фото: Претседателски кабинет на Украина Пишува: Славој Жижек Со фактот што Европа продолжува да плаќа милијарди долари за рускиот гас секој месец, таа и понатаму игра онака како што свири Кремљ, покажувајќи на тој начин дека е заробеник на сопственото задоволство. Порано или подоцна, таа ќе мора да сфати дека нејзината