притисни ентер »

ЕВЕ ЗА ШТО РАЗМИСЛУВААТ МАЖИТЕ ПРЕД ПРВИОТ СЕКСУАЛЕН ОДНОС: Буквално нема да верувате за што станува збор
ЕВЕ ЗА ШТО РАЗМИСЛУВААТ МАЖИТЕ ПРЕД ПРВИОТ СЕКСУАЛЕН ОДНОС: Буквално нема да верувате за што станува збор

ЕВЕ ЗА ШТО РАЗМИСЛУВААТ МАЖИТЕ ПРЕД ПРВИОТ СЕКСУАЛЕН ОДНОС: Буквално нема да верувате за што станува збор

ЕВЕ ЗА ШТО РАЗМИСЛУВААТ МАЖИТЕ ПРЕД ПРВИОТ СЕКСУАЛЕН ОДНОС: Буквално нема да верувате за што станува збор Комбинацијата на неизвесност и жестока желба често резултира со поголем напор во предиграта Повеќето мажи се повеќе фокусирани да не згрешат отколку да размислуваат за можните „грешки“ на партнерката за време на сексот. Типичното сценарио би можело

За што размислуваат мажите пред првиот секс со нова партнерка?

За што размислуваат мажите пред првиот секс со нова партнерка?

Повеќето мажи повеќе се фокусирани на тоа да не згрешат во нешто отколку што размислуваат за евентуални недоразбирања со партнерката за време на сексот. Комбинацијата од неизвесност и желбата за секс често резултира со поголем труд во предиграта. Меѓутоа, кај многу мажи во овие моменти, се јавува загриженост поради „техничките“ детали – дали ќе успеат