притисни ентер »

Mitsubishi со нов пик-ап за САД на база на Nissan Frontier
Mitsubishi со нов пик-ап за САД на база на Nissan Frontier

Mitsubishi со нов пик-ап за САД на база на Nissan Frontier

Јапонскиот производител Mitsubishi планира да лансира нов пик-ап модел наменет за северно-американскиот пазар. Според пишувањата на американските медиуми, овој модел би се базирал на истата платформа како и Nissan Frontier. Оваа беше сосема очекувано откако претходно Mitsubishi стана дел од Renault-Nissan Алијансата, па прашање на време беше кога повторно